Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:43, 13. 10. 2014.

| Sport

Balkanski remizirao u derbiju

Autor:D.N.Izvor:Južne vesti
490x370-Nackov-foto-football24-bg.jpg
Aleksandar Nackov; foto: football24.bg

U derbiju 9. kola zone Jug FSRIS-a Balkanski iz Dimitrovgrada je na domaćem terenu odigrao nerešeno 2:2 sa Srpskim fudbalskim klubom Moravac iz Predejana.

Posle meča domaćin je bio rezigniran deljenjem pravde sudijske trojke dama predvođene glavnom arbitarkom Jelenom Cvetković iz Leskovca, a gost zadovoljan osvajanjem važnog boda u Dimitrovgradu.

Posle nekoliko izglednih propuštenih prilika Balkanskog, u 40.minutu, posle prvog kornera za goste Vladimir Sramenković koristi uspavanost odbrane i sa druge stative pogađa mrežu za 1:0.

U 44. minutu posle faula nad Sokolovim, Davor Nikolić  je pomalo zbunjen situacijom, iskoristio poklon Leskovčanke i lobovao šokiranog Disića na golu Balkanskog za 0:2 na poluvremenu.

dimitrovgrad Balkanksi imao brojnu podršku sa tribina

Iako je Balkanski na ovom meču nastupio bez Branislava i Saše Vasova, kao i kapitena Aleksandra Nackova, domaćin je u drugom delu uspeo da golovima Stefana Nikolova u 77. minutu sa bele tačke i Saše Markova u 81. minutu izjednači na 2:2.

Nošeni podrškom oko 300 navijača fudbaleri Balkanskog krenuli su u pravu ofanzivu u finišu meča, međutim tada je ponovo u centru pažnje bila glavni sudija Jelena Cvetković , koja je dva minuta pre kraja pokazala 3 minuta nadoknade, iako je trebalo produžiti dvostruko više zbog izmena i povreda igrača, a kraj utakmice označila na isteku 46. minuta drugog dela.

Posle meča razočaranje prisutne publike delio je i trener Balkanskog Predrag Tošić, koji je za lokalne medije izjavio:

- Ako sam imao dilemu posle derbija u Hanu, sada više nemam. Neko očigledno ne želi Balkanski u Srpskoj ligi, jer se nama već 2 kola ne dozvoljava da igramo fudbal i osvajamo bodove. Dve utakmice zaredom smo pokradeni, sada i na domaćem terenu. To više nije slučajno! Ne tražim alibi za našu bledu igru, kao ni u činjenici da smo zbog kartona i virusa desetkovani, ali ja već na početku karijere imam zdravstvenih problema zbog nepravdi, jer mi se isto dešavalo sa Radničkim iz Pirota prošle godine - bio je rezigniran posle derbija trener domaćih Predrag Tošić.

Posle remija Balkanski na kontu ima 18 bodova i trenutno zauzima treću poziciju. Na čelu tabele sa 20 bodova je Morava iz Vladičinog Hana, dok je Jedinstvo iz Bošnjaca sa 19 izbilo na drugo mesto tabele.

Već u 10. kolu zone Jug FSRIS fudbalere Balkanskog očekuje novi derbi na Rosulji u Vlasotincu sa ekipom Vlasine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: