Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:05, 19. 4. 2014.

| Sport

Balkanski se vratio na vrh Niške zone

Autor:Miroslav NackovIzvor:Južne vesti
Ivanov-u-prodoru.jpg
Ivanov u prodoru; foto: football24.bg

Het-trikom iskusnog Branislava Ivanova Balkanski je savladao BSK iz Bujanovca rezultatom 3:1 i vratio se na vrh tabele Niške zone.

U pomalo čudnim okolnostima fudbaleri Balkanskog uspeli su da preokrenu rezultat i stignu do 41 boda pred oko 250 najvernijih navijača koje je na tribinama predvodio popularni Đorđe Gogov.

Početak utakmice 21. kola kasnio je čitavih sat i 20 minuta zbog kašnjenja službenih lica koja nisu bila obaveštena o potpunoj obustavi saobraćaja u periodu od 14 do 16 časova u zoni mosta kod Čiflika i nadvožnjaka Staničenje.

Fudbaleri Balkanskog krenuli su furiozno od prvog zvižduka Kuršumlijke Tijane Radosavljević, pa su, pre svih, Branislav i Nemanja Ivanov, Darko Milev i Marko Zdravković propustili desetak izglednih prilika. Po nepisanom fudbalskom pravilu kazna za promašaje stiže u 29. minutu, kada posle loše intervencije odbrane Milić sa druge stative dovodi goste u vođstvo. Do poluvremena BSK je sačuvao prednost.

Drugi deo donosi temperaturu na nuli u Dimitrovgradu, ali i veliku radost za fudbalere i navijače Balkanskog. Tada na scenu stupa iskusni Branislav Ivanov koji u 50, 60. i 85. minutu postiže sva tri gola za Balkanski i pobedu od 3:1.

Pobeda Pukovca nad Dinamom iz Vranja od 2:1, minimalan trijumf leskovačke Sloge nad favorizovanim Svrljigom i remi Radana u Prokuplju, ponovo su vratili Balkanski na vrh Niške zone.

Dimitrovgrađani posle 21. odigranog kola imaju 41 bod na kontu, a u stopu ih prate Vranjanci i Lebančani sa 40 bodova. U igri za najviši plasman su i Vlasina sa 39, Lužnica sa 38, Svrljig sa 37 i leskovačka Sloga sa 35 osvojenih bodova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: