Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:31, 10. 4. 2013.

| Sport

Banković podneo ostavku u Radničkom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-zoran-bankovic.jpg
Zoran Banković

Posle apela fudbalera Radničkog da im treba pomoć jer nisu primili 5 plata, potpredsednik Upravnog odbora kluba iz Niša Zoran Banković podneo je ostavku. Uprava kluba planira razgovor sa njim.

Dan nakon što su fudbaleri Radničkog izdali saopštenje u kom se navodi da im se duguje 5 plata i 3 stanarine, potpredsednik kluba Zoran Banković podneo je ostavku.

- Više nikada neću biti u Upravi. Hvala igračima što su se tako lepo ogradili i mene nisu izdvojili. Ne želim da diskutujem u bilo čije ime, ali mislim da nisam zaslužio da me uzmu u usta sa ostalima koji nisu ništa učinili za klub. Mislim da sam mnogo uradio za Radnički, čak i kada je igrao u Srpskoj ligi. Želim sve najbolje Radničkom i uvek ću voleti moj klub i moje Meraklije - rekao je Banković za Južne vesti.

Zoran Banković nije razgovarao sa Upravom kluba, a predsednik Upravnog odbora Radničkog Slavoljub Vlajković kaže da će popričati sa Bankovićem i pokušati da reši problem.

- Treba da se čujem sa njim i da vidimo. Možda je iziritiran stavom igrača, ali više ću znati kada popričam sa njim - rekao je Slavoljub Vlajković.

Radnički u subotu, 13. aprila dočekati Donji Srem u 23. kolu Superlige. Meč počinje u 16h na stadionu Čair.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Sale hamburg

    22:54 // 10. 4. 2013.

    Ostani BANE budi "frajer" izdrzi i pomogni im do kraja. Samo da je vise takvih ljudi u Nisu bilo bi sve drugacije . . .

  • Zoran Pavlovic

    22:30 // 10. 4. 2013.

    Bankovic i treba da ode i neka prestane da folira sa pomaganjem od 10000 dinara koje placa uvek Radnicki a on se besplatno slika. To svi znate i svi se folirate, pa zato ce i Radfnicki da propadne zato sto su svi sitne duse i prodaju se za 1000 dinara.

  • meraklije

    21:34 // 10. 4. 2013.

    Bankovic je nesto najbolje u upravi Radnickog,a ostala uprava mars iz svojih fotelja!Ili uradite nesto za nas Radnicki ili mars napolje!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: