Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:19, 28. 1. 2013.

| Sport

Bara zaustavila gol

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
slika-gol.jpg

Golmanu Timoka bara je olakšala posao jer je lopta fudbalera niškog Sinđelića umesto u golu završila u vodi na igralištu u Durlanu.

Iako je ova utakmica igrana još pre godinu i po dana, a snimak sada objavljen, uslovi na ovom terenu ni danas nisu bolji. Meč na snimku odigrale su u Prvenstvu omladinske ekipe Sinđelića i Timoka, a fudbaler koji je šutirao na gol je devetnaestogodišnji Aleksa Čukić.

On je dobio loptu ispred šesnaesterca gostiju, prešao jednog igrača Timoka i šutirao na gol, ali je loptu zaustavila velika bara.

- Tokom cele utakmice uslovi na terenu su mnogo smetali. Gol sam već video u mreži, ali sam ubrzo video da nisam postigao gol. Gubili smo tada 1:0 i pogodak nam je bio potreban - priča za Južne vesti Aleksa Čukić.

Aleksa je u Radničkom počeo da trenira fudbal, potom je dve godine igrao u omladincima Sinđelića. Sada je u prvom timu OFK Niša koji se takmiči u Prvoj gradskoj zoni.

- Teško je bilo da se igra, a retki su tereni koji imaju dobro odrađenu drenažu i po kojima nema bara. Osim što je teško da se kreće po takvom terenu, češće su i povrede i proklizavanja - kaže mladi fudbaler.

Na snimku, kako nam je Aleksa objasnio, prvo se vidi pokušaj njegovog gola, a potom gol koji je Timok pre toga postigao.

Utakmica je završena rezultatom 1:1.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Djordje Stanojevic

    19:20 // 1. 2. 2013.

    Pocele pripreme za prolecnu sezonu

  • Popokatepetl

    16:11 // 30. 1. 2013.

    SINDJELIC U DURLAN, A NE KRAJ PRUGE!

  • Goran

    21:25 // 28. 1. 2013.

    Opet ``visoki profesionalizam`` redakcije...pustim dva komantara gotovo istovremeno, onaj koji vas kao portal ne tangira objavite, a onaj koji kritikuje vas rad ne objavljujete...smesno (najblaze receno).

    • Predrag Blagojevic

      21:29 // 28. 1. 2013.

      Gorane, prethodni komentar je sadržao uvrede, a pri tom se i lažno predstavljate (ostavljate komentare pod različitim imenima), što Uslovi korišćenja Južnih vesti ne dozvoljavaju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: