Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:19, 19. 7. 2011.

| Sport

Basket turnir "Mića Projović" u Aleksincu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aleksinac, aleksinac net
Aleksinac; foto: aleksinac.net

ALEKSINAC - Od 22. do 24. jula, na terenu sportskog centra "Tas" u Aleksincu biće održan prvi Memorijalni basket turnir "Mića Projović".

Turnir je sadržati ekipna i takmičenja individualnog karaktera. Ekipna takmičenja će biti odrigrana u tri starosne kategorije i to seniorska (1992 i stariji), juniorska (1993-1996), kao i mini basket (1997 i mlađi), dok će od individualnih takmičenja biti organizovano brzo šutiranje trojki i takmičenje u zakucavanju. 

Juniori i seniori će mečeve igrati svakodnevno od 19h, dok će kvalifikacije za mini basket biti odigrane u prepodnevnim časovima.

Prijave ekipa su moguće od 18. jula do petka, 22. jula do 20h, kada će biti izvršeno žrebanje ekipa. Turnir će promovisati Slađan Stojković, koji je bio prvi strelac jugoslovenske lige i igračku afirmaciju stekao u Partizanu sa Aleksinačkih Rudnika, Napretku, Radničkom iz Beograda, Slobodi DITI i Partizanu.

Nagradni fond turnira je preko 100.000 dinara, a obezbeđeno je i letovanje u Grčkoj za 4 osobe plus brojne vredne robne nagrade. U slučaju loših vremenskih uslova mečevi će biti odigravani u sportskoj hali u Aleksincu.

Kotizacija po ekipi u seniorskoj kategoriji je 2.000 dinara, juniorskoj 1.000 dinara, a za mini basket je prijavljivanje besplatno.

Turnir su podržali Regionalni košarkaski savez istocne Srbija, KK Napredak Maxi Aleksinac, SO Aleksinac, OTIS Aleksinac, kancelarija za mlade Aleksinaci i drugi.

Kontakt telefon za sve informacije 06913-63-933 i 06363-00-18.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: