Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:48, 6. 9. 2013.

| Sport

Bekvalac donirao 100.000 dinara Ustanovi “Mara”

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
bekvalac-dragoljub.jpg
Dragoljub Bekvalac

Trener niškog Radničkog Dragoljub Bekvalac dao je 100.000 dinara Centru za dnevni boravak dece, omladine i odraslih lica mentalno ometenih u razvoju “Mara” iz Niša.

Bekvalac je, nakon što je čuo da je otkazana humanitarna utakmica veterana Srbije i Hrvatske na kojoj je trebalo skupiti prilog za ovu Ustanovu, odlučio da pomogne i donira 100.000 dinara.

- Kada sam pročitao u novinama da je otkazana utakmica i uskraćena pomoć Ustanovi, a pre svega deci, u meni se stvorila ideja da pomognem skromnim gestom. U Nišu ima humanih ljudi, koji su zbog svojih problema, zaboravili na veće probleme, koje imaju ova deca. Nadam se da će moj gest podstaći humane ljude u Nišu da se odazovu i priključe humanoj akciji - rekao je Dragoljub Bekvalac.

U Centru "Mara" imaju samo pohvale na račun trenera iz Novog Sada.

- Mi želimo da se zahvalimo gospodinu Bekvalcu. On je pokazao ostalima na najbolji način kako da se pomogne onima koji nemaju i koji su u najtežoj situaciji. Primer je svima koji imaju i mogu - kaže Miloš Ranđelović, direktor Centra "Mara".

Gest Dragoljuba Bekvalca odličan je primer svima koji imaju mogućnosti da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Srpska snajka

    18:54 // 11. 9. 2013.

    Hehehe, igrom slucajeva vrlo dobro znam kakva je situacija u Mari od dolaska novog direktora sa zanimljivim nadimkom. Jednom recju, trpaju se menadzeri kao da se radi o Majkrosoftu, a ne o malom kolek

  • menadžment MARE

    10:03 // 10. 9. 2013.

    nastavak ,Medijski propratimo i one najveće kao DIN-F.MORIS princezu Katarinu,velikog čoveka Bankovića pa i ove koji daju koliko mogu.Svki dinar ode gde treba nesummjajte a svi se uključite pomozite

  • mile

    14:25 // 9. 9. 2013.

    Zgrozio sam se kad sam procitao ko je gospodin direktor...Sramota za grad,brat poznatog, " Serifa", covek koji je bez ucenja zavrsio ekohomski i...200slova :-(

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: