Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:01, 4. 7. 2022.

Belgija slavila u ”Čairu”, plasman Srbije na Svetsko prvenstvo sve dalji

kosarka, srbija belgija, hala cair, nis, foto jv jelena misic 3 Poraz u Nišu; foto: JV / Jelena Mišić

Nakon poraza od Letonije košarkaška reprezentacija Srbija poražena je u niškom ”Čairu” od selekcije Belgije rezultatom 74:73 (23:21, 15:17, 15:22, 13:21). Tako su izbaranici selektora Svetislava Karija Pešića smanjili šanse za plasman na Svetsko prvenstvo pošto će u drugu faza kvalifikacija preneti samo jednu pobedu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pera

    22:08 // 4. 7. 2022.

    Kakva sala, takva i košarka! Raspad sistema!

    • Milan

      11:46 // 5. 7. 2022.

      Da vidimo da li ce neko dati ostavku iz KSS zbog ovakvog debakla.
      Mislim da bi bilo dobro za kosarku da Predsednik KSS Predrag Danilovic podnese ostavku i ceo Upravni odbora KSS. Oni su najveci krivci za ovakvo stanje u kosarci u Srbiji.
      Nista ne rade, samo se slikaju i trose pare. A NASA DECA odlaze iz Srbije!

  • slavko

    22:38 // 4. 7. 2022.

    Sve ovo je odraz stanja u drustvu kome je potreban ozbiljan remont,jer ovih 10 godina sa ovima je sve sto se moglo,upropastilo se!

  • Stefaneli

    22:41 // 4. 7. 2022.

    Jv treba da pisu o tome da je pred sam pocetak utakmice najstrasnije izvizdana gradonacelnica. Ja ono nisam video u životu.

  • Filip

    22:56 // 4. 7. 2022.

    More ljudi čuste li onaj zvižduk na Sotirovsku. Bukvalno cela hala je ustala da je pozdravi. A za reprezentaciju nemam reci.

  • Smuk II

    23:58 // 4. 7. 2022.

    Koliko je simbolike bilo u onom izlivanju kanalizacije u hali ...

  • Mare

    04:06 // 5. 7. 2022.

    Pa to je lepa vest, ako malo bolje razmislite.

  • sn

    07:14 // 5. 7. 2022.

    Pisao sam ali nije objavljeno da je pešić veliki promašaj za selektora,čovek bez kluba ,zatvorio treninge u čairu kako neko nebi video neznanjem čovek izgubljen u vremenu i prostoru,sada bi trebalo da vrati sve pare koje je dobio kao selektor kao i njegovi pomoćnici i ceo stručni štab,VELIKA SRAMOTA:

    • Milan

      11:40 // 5. 7. 2022.

      Mislim da gresite sto napadate selektora Pesica, pa on je jedini pokusao da dovede u red Kosarkaski savez, kritikovao je takmicenje i pricao da su Crvena Zvezda i Partizana ti koji su sa pojedinim iz KSS unazadili kosarku u Srbiji.
      Kod nas se sve vrti oko Partizana, Zvezde i Menadzera Raznjatovica. Sve je u Beogradu. Ostatak države kao da ne postoji.

  • Kosarkas

    07:42 // 5. 7. 2022.

    To je tako kada funkcioneri Kosarkaskog saveza Srbije nista ne rade na razvoju kosarke u Srbiji, slusaju Covina i Raznjatovica i svi su se uclanili u SNS da bi ostali na funkcijama.
    Postovani treneri Pesicu, sva najbolje u daljem radu, ali sa ovim iz KSS je tesko nesto postici!

  • Zlobnik II

    14:15 // 5. 7. 2022.

    Koje je igrače , Kari , pozvao nije ništa čudno. Samo mi je krivo što nije pozvao "najtazijeg" košarkaškog trenera koji je u naponu snage - i momentalne a i fizičke i pri kraju ! Em sve zna ,em se u sve razume ... k'o Marica /izvinjavam se svim Maricama/ u onoj ! Ivice nisu na tapetu !
    PS. Kari da vrati "Kara Djordjijevu zvezdu" koju je dobio za ne znam šta onome koji je ne znam šta !

    • Box

      13:30 // 7. 7. 2022.

      Ako ne znas ko je Pesic i sta je postigao u zivotu zasto onda pises o njemu?

  • Leskovac

    14:20 // 5. 7. 2022.

    Samo posledice loseg sistema, organizacije i pravila koje ce biti jos vidljivije i nazalost jos gore.Imas dva EL kluba nemas 10 igraca.Svaki klub ima vise stranaca nego domacih igraca koji su uz to nosioci igre i najvise placeni, zar je realno ocekivati da imas reprezentaciju.Sta je sa razvojem mladih igraca koji vise razgovaraju sa menadzerima nego sto treniraju a u klubovima ne igraju. Ostavke

  • Razbibriga

    20:04 // 5. 7. 2022.

    Ma ,nije vazno pobediti ili izgubiti, vazno da je Templarka nasla krivca za skandal svetskih razmera a to je EDS ! Njena postavljenica ,direktorka nista nije kriva, naprotiv, treba joj dati unapredjenje i nagradu ! Sto je najgore, Belgija nije htela da igra, zaradovasmo se za 20:0, kad ono, nagovori ih Bogosavljev, pa nam uzese meru !

  • pr

    23:37 // 5. 7. 2022.

    Mislim da je ovo stvarno pokazatelj da ipak ne mozemo ocekivati da nas uvek vade igraci koji, da budemo realni, ako se nekim cudom kvalifikujemo na SP, tamo nece ni igrati. Ipak je potrebno da se malo vise momaka angazuje oko ovoga. Ne pricam sada o Jokicu i Bogdanovicu, ali ipak je potrebna malo jaca i uigranija postavka od ove. Bravo momcima za trud, ali se vidi da nisu uigrani.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: