Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:58, 19. 9. 2020.

| Sport

Bez golova na "Čairu" - Radnički po prvi put ostao bez celog plena kod kuće

Autor:Milica JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički
Radnički nije uspeo da nekoliko zicera pretvori u gol; foto: Vanja Keser

Nakon četiri trijumfa, Radnički po prvi put ove sezone nije uspeo da slavi na svom "Čairu", ali je iz meča sa Čukaričkim uzeo bod. U derbiju 8. kola Superlige nije viđen nijedan gol.

Sledeću utakmicu Nišlije će igrati u Beogradu, pošto će u petak gostovati Voždovcu. Aleksandar Veselinović Dejan Propadalo Direktor Radničkog Dejan Probadalo uručio poklon odlazećem treneru Čukaričkog; foto: Vanja Keser

Inače, ovo je bio poslednji meč Aleksandra Veselinovića na klupi Čukaričkog, jer prelazi u Al Dafru. Zato su mu predstavnici Radničkog uručili poklon pre početka utakmice.


Bez mnogo uzbuđenja na "Čairu"

Prvo poluvreme nije obilovao prilikama za gol, a jedine dve šanse imao je Radnički. U 17. minutu Kristijan Živković poslao je loptu u prazan prostor, a prihvatio je Nenad Gavrić. Izašao je jedan na jedan pred golmana Đorđa Petrovića, ali je šutirao po zemlji i čuvar mreže "brđana" uspeo je da skrene loptu, koja je otišla pored gola.

Pred kraj poluvremena i mladi Živković se okušao pred golom rivala, ali je lopta ponovo otišla pored gola.

Na početku drugog dela opasno je pripretio Čukarički, a lopta je maltene već viđena u golu. Danilo Pantić izveo je slobodan udarac blizu ugla terena pravo pred gol Nišlija. Velika gužva se stvorila u petercu, a u poslednjem trenutku iskusni štoper Žarko Marković sklonio je loptu iz kaznenog prostora. Međutim, na nju je naleteo Asmir Kajević i jako šutirao, ali je otišla preko gola.

Za razliku od prvog poluvremena, Beograđani su počeli da opsedaju gol Nišlija

Do 1:0 Radnički je mogao u 62. minutu, kada je lepo šutirao Gavrić, ali i ovog puta lopta je otišla malo pored okvira gola.

Odmah zatim na drugoj strani još bolja prilika - mladi Milan Savić je šutirao i lopta je pogodila stativu. Svoju šansu dobio je još jednom i Pantić, pa Milutinović glavom.

U 82. minutu Nišlije su imale najbolju priliku - Petar Ćirković oduzeo je loptu rivalima na sredini terena i krenuo sam ka golu. Izigrao je nekoliko fudbalera Čukaričkog stigao nadomak gola, ali ga je u nameri da zatrese mrežu ipak sprečio golman Petrović.

Superliga, 8. kolo: Radnički - Čukarički 0:0 (0:0)

Stadion: Čair, Niš

Bez publike

Glavni sudija: Nenad Minaković

Žuti kartoni: Šapić, Ristić

Strelci: /

Radnički: Ristić, Aksentijević, Marković, Bjeličić, Ćirković, Subotić, Pantelić (od 68. minuta Momčilović), Gavrić, Đuranović (od 89. minuta Stevanović), Stoiljković, Živković (od 68. minuta Kasalica)

Čukarički: Petrović, Kamenović, Nikčević (od 66. minuta Vidosavljević), Kajević, Savić (od 90. minuta Tošić), Ćirković, Ostojić, Pantić, Šapić, Lukić, Eze (43. minut Rakonjac)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nišlija

    13:37 // 20. 9. 2020.

    Bolje da su "fudbaleri" pokosili travu iza gola i sa trim staze ... bilo bi koristi i od njih.

  • Dejan jovanovic

    09:53 // 20. 9. 2020.

    "Kod kuce" se gube dva boda kada je nereseno, ne uzima se bod!

  • Gari

    21:26 // 19. 9. 2020.

    Ajmo narode, rasprodaja pocinje!!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: