Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:41, 20. 2. 2022.

| Sport

Bez pogodaka na meču Voždovca i niškog Radničkog

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnički
Bez golova; foto: JV / Vanja Keser

U meču 23. kola Superlige beogradski Voždovac i Radnički iz Niša odigrali su nerešeno (0:0) bez mnogo prilika za golove. Nišlijama je ovo 10. remi i, dok se zvanično ne prizna pobeda nad Proleterom u Novom Sadu, koju je Radnički dobio za "zelenim stolom", nalazi se na 10. poziciji na tabeli sa 28 bodova.

U prvom poluvremenu Radnički je imao šansu već u osmom minutu, ali Mitrović nije bio precizan kao ni Arsić šest munuta kasnije. U 31. minutu, nakon lepe akcije Aksentijevića i Arsića, Pejović nije uspeo da pripreti golmanu Voždovca.

Voždovac je prvu šansu imao u 56. minutu, ali šut Mijailovića niko od njegovih saigrača nije uspeo da isprati. Veliku šansu niški tim imao je u 59. minutu kada je Pejović centrirao, ali Mesarovićev šut je odbranio Krunić.

Ćirković je u 74. minutu centrirao ka Keiti, koji je postigao gol, ali nije priznat jer je igrač Voždovca bio u ofsajdu. Pokušavao je Ćirković i u nastavku meča da postigne gol za beogradski tim, ali je golman Dujmović sigurno sačuvao mrežu.

Sa 28 bodova Radnički je na 10. mestu, bar dok se ozvaniči pobeda nad Proleterom koju je niški tim dobio za "zelenim stolom".

VOŽDOVAC - RADNIČKI 0:0

Beograd, Stadion na krovu.

Gledalaca: 400.

Sudija: Novak Simović (Lovćenac).

Žuti kartoni: Hajdin, Keita (Voždovac), Aksentijević, Arsić, Mlađović, Savić (Radnički).

VOŽDOVAC: Krunić, Mijailović, Milović, Ivezić, Hajdin, Ajdinović, Milojević (od 73. Ćirković), Pantović (od 73. Stanisavljević), Mašović, Lasickas, Keita (od 88. Stoisavljević).

RADNIČKI: Dujmović, Aksentijević (od 46. Jamkam), Savić, Vujadinović, Mlađović, Kovačević, Pejović, Arsić (od 55. Mesarović), Mitrović, Mićibući (od 69. Živojinović), Štulić (od 76. Kasalica).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ђура

    05:35 // 21. 2. 2022.

    Још један корак ка Европи . Честитке за освојен бод !

    • VAR tehnolog

      20:03 // 21. 2. 2022.

      Kako da ne ! Ovo je istorijski uspeh , bod osvojen protiv Vozdovca, uci ce u anale Radnickog !

  • Drax

    20:48 // 20. 2. 2022.

    Tončev odlazi

    • gari

      21:18 // 20. 2. 2022.

      Svi "dundjeri", Tončev prvi, a društvo da mu prave SVI IZ UPRAVE, TRENERI I TEHNIČKO OSOBLJE !!!! SVI, MARŠ NA ULICU, osim fudbalera. Stim da produže ugovore na 4 godine i da se počne sa stvaranjem tima. Ko ne želi da ostaje toliko u Radničkom, hvala lepo i do vidjenja.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: