Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Biciklistički klub Dubočica

 • biciklisti leskovac

  Leskovački biciklisti se plasirali na Paraolimpijske igre u Tokiju

  Tandem parabiciklista iz Leskovca Milan Petrović i Goran Šmelcerović ponovili su uspeh iz 2012. godine i izborili su normu, te će predstavljati Srbiju na Paraolimpijskim igrama u Tokiju, koje se održavaju 2020. godine.

  (5) detaljnije
 • Biciklisti Dubocica

  Biciklisti Dubočice na korak od Paraolimpijskih igara

  Na Evropskom kupu u Pragu takmičari Dubočice Milan Petrović i Goran Šmelcerović zauzeli su 5. mesto u generalnom plasmanu. Kako je ovo bila poslednja trka u sezoni, sada leskovački biciklisti čekaju da izađe konačna lista onih koji su uspeli da se već sada kvalifikuju za Paraolimpijske igre.

  detaljnije
 • parabiciklisti BK Dubocica

  Leskovački biciklisti blizu vize za Paraolimpijske igre

  Tandem parabiciklista iz Leskovca Milan Petrović i Goran Šmelcerović osvojili su zlatno na Evropskom kupu u Beogradu. Pored ovog uspeha, Leskovčani su ostvarili i dobre rezultate na takmičenjima u Slovačkoj i Mađarskoj, pa se nadaju da će izboriti normu za Paraolimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

  detaljnije
 • Biciklisti

  Caribrodski maraton ponovo održan, južnjaci uspešni

  Kroz živopisni kanjon reke Jerme i preko Vlaških planina vozili su biciklisti iz Srbije, Makedonije, Bugarske i Grčke na Caribrodskom MTB maratonu. Nakon 8 godina pauze, ova planinska trka je ponovo organizovana, staze su bile dužine od 33, 50 ili 100 km, a uspešni su bili i takmičari sa juga naše zemlje.

  detaljnije
 • uspesni leskovcani balkan extreme foto BK Dubocica

  Leskovčani osvojili 3 medalje na biciklističkom maratonu

  Na biciklističkom "Balkan Extreme" maratonu proteklog vikenda u Vlasotincu dvojica takmičara leskovačkog kluba Dubočica postigli su odlične rezultate osvojivši zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju među brojnim takmičarima iz Srbije i zemalja regiona.

  detaljnije
 • Biciklizam

  Leskovački i niški biciklisti uspešni na svim frontovima

  Parabiciklisti iz Leskovca osvojili su dve bronze na Evropskom Kupu u Slovačkoj, a Nišlijka će biti član biciklističke reprezentacije Srbije. Takođe, takmičari klubova Dubočica i Naissus su, uprkos jakoj konkurenciji, ostvarili dobre rezultate na međunarodnoj trci u Crnoj Travi.   

  detaljnije