Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Biciklistički klub Naissus

 • biciklizam.jpg

  Nedelja u Nišu - Otvaranje biciklističke sezone

  Iako kažu da se biciklistička sezona nikada ne zatvara, biciklisti Naissusa ipak planiraju da je i zvanično otvore, na tradicionalnoj akciji “Otvaranje biciklističke sezone”. Tako pozivaju i profesionalce i rekreativce da im se pridruže u nedelju, 21. aprila, na stazi koja će voditi od centra Niša do naselja Brzi Brod, gde planiraju i piknik.

  (2) detaljnije
 • biciklizam.jpg

  Zatvaranje biciklističke sezone u Nišu - vožnja od centra do Huma

  Rekreativna vožnja od centra Niša do sela Hum održaće se u subotu, 20. oktobra, a povod je zatvaranje biciklističke sezone. Vožnji se mogu priključiti svi, nezavisno od kondicije, jer u Biciklističkom klubu Naissus kažu da će se kretati umerenim tempom, uz poštovanje tempa najsporijeg.

  (1) detaljnije
 • Biciklisti

  Caribrodski maraton ponovo održan, južnjaci uspešni

  Kroz živopisni kanjon reke Jerme i preko Vlaških planina vozili su biciklisti iz Srbije, Makedonije, Bugarske i Grčke na Caribrodskom MTB maratonu. Nakon 8 godina pauze, ova planinska trka je ponovo organizovana, staze su bile dužine od 33, 50 ili 100 km, a uspešni su bili i takmičari sa juga naše zemlje.

  detaljnije
 • Planinski biciklizam

  Planinski biciklizam i trkanje za vikend na Suvoj planini

  Na obroncima Suve planine nadomak Niša, ovog vikenda takmičiće se profesionalci, ali i početnici, koji imaju želju da se oprobaju u nešto ekstremnijem vidu biciklizma i trkanja. Baš zato što ima i kraće staze za rekreativce, sportski događaj “Suva Extreme Challenge” okupiće veliki broj zaljubljenika u “outdoor” sportove.

  detaljnije
KOMENTAR DANA

Piše i ne naginji se kroz prozor, što to ne reče

Tanja Jovanović čitalac

Tekst: Većnik Stanković tvrdi da nije on nepristojan zbog onoga što je rekao, već novinarka zato što je to čula