Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Biciklistički klub Naissus

  • biciklizam.jpg

    Nedelja u Nišu - Otvaranje biciklističke sezone

    Iako kažu da se biciklistička sezona nikada ne zatvara, biciklisti Naissusa ipak planiraju da je i zvanično otvore, na tradicionalnoj akciji “Otvaranje biciklističke sezone”. Tako pozivaju i profesionalce i rekreativce da im se pridruže u nedelju, 21. aprila, na stazi koja će voditi od centra Niša do naselja Brzi Brod, gde planiraju i piknik.

    (2) detaljnije
  • biciklizam.jpg

    Zatvaranje biciklističke sezone u Nišu - vožnja od centra do Huma

    Rekreativna vožnja od centra Niša do sela Hum održaće se u subotu, 20. oktobra, a povod je zatvaranje biciklističke sezone. Vožnji se mogu priključiti svi, nezavisno od kondicije, jer u Biciklističkom klubu Naissus kažu da će se kretati umerenim tempom, uz poštovanje tempa najsporijeg.

    (1) detaljnije
  • Biciklisti

    Caribrodski maraton ponovo održan, južnjaci uspešni

    Kroz živopisni kanjon reke Jerme i preko Vlaških planina vozili su biciklisti iz Srbije, Makedonije, Bugarske i Grčke na Caribrodskom MTB maratonu. Nakon 8 godina pauze, ova planinska trka je ponovo organizovana, staze su bile dužine od 33, 50 ili 100 km, a uspešni su bili i takmičari sa juga naše zemlje.

    detaljnije
  • Planinski biciklizam

    Planinski biciklizam i trkanje za vikend na Suvoj planini

    Na obroncima Suve planine nadomak Niša, ovog vikenda takmičiće se profesionalci, ali i početnici, koji imaju želju da se oprobaju u nešto ekstremnijem vidu biciklizma i trkanja. Baš zato što ima i kraće staze za rekreativce, sportski događaj “Suva Extreme Challenge” okupiće veliki broj zaljubljenika u “outdoor” sportove.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: