Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:56, 29. 1. 2016.

Bitna pobeda Konstantina u Smederevu

490x370-kk-konstantin-djordjevic.jpg U pobedi u Smederevu Đorđević je učestvovao sa 13 poena i 7 skokova; foto: Vanja Keser

Košarkaši niškog Konstantina savladali su u 18. kolu Košarkaške lige Srbije Smederevo rezultatom 86:80. U dinamičnoj i uzbudljivoj utakmici niški košarkaši 14. pobedom u prvenstvu napravili su veliki korak ka Superligi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ГоранЧе

    09:39 // 30. 1. 2016.

    Браво екипо, браво тренеру! Била је то утакмица за уживање са пуно лепих потеза на обе стране. Пред Арениним камерама показали сте сву лепоту кошарке. Ако управа није стигла да гледа, има неколико реприза у наредним данима. Крајње је време да подржите ову екипу и обезбедите нормалне услове за рад!!!

  • Uros

    03:41 // 31. 1. 2016.

    "Ako Uprava nije stigli da gleda"
    Sram da te bude za ovakav komentar Dodji na utakmicu kada igramo u Nisu, kupi kartu I bodri svoj team a ne da pljujes upravu Bez ikakvog razloga I povoda

    • ГоранЧе

      18:44 // 31. 1. 2016.

      Изјава Цветковића пред утакмицу "Još jednom naglašavam da ekipa u uslovima koje radi pruža fantastične partije" је довољан разлог за сваког ко воли нишку кошарку да се запита шта управа ради. А што се бодрења тиче то је најмањи проблем...то је једини начин да обични навијач помогне клубу

  • Uros

    15:04 // 1. 2. 2016.

    Jedna izjave koja svakako ne ukazuje na zakljucak o " losem" radu uprave" To nisu neljudski uslovi ali nisu ni najbolji niti najgori u Srb,vec odraz stvarnog I moguceg stanja.Cenite za promenu rad svih u I oko kluba a ne da se koristi svaka prilika da se ocrni neciji trud i rad Pa makar to bila uprava Imamo rezultate I dobre partije a novci su malte ne isti kao ranije !!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: