Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:03, 5. 7. 2019.

| Sport

Bivši fudbaler Radničkog i Cara Konstantina postao trener Sinđelića

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Saša Jovanović
Stigao u jedini niški klub za koji do sada nije igrao; foto: Srđan Marinković

Jedini veći niški klub za koji nije igrao Saša Jovanović je Sinđelić, s obzirom na to da je nastupao u Radničkom i Caru Konstantinu, pa je ovaj "propust" rešio da nadomesti tako što je postao trener najstarijeg niškog kluba. On je na mestu šefa struke zamenio Zorana Dimitrijevića sa kojim je klub, kako kaže njegov predsednik Zoran Anđelković, rešio da prekine saradnju, jer im je bila potrebna promena.

Jovanović je trenersku karijeru otpočeo u Svrljigu, gde je proveo dve godine. Potom se latio rada sa mlađim kategorijama u Realu sa Nišave i Radničkom, a onda je preuzeo kormilo Zaplanjca iz Gadžinog Hana. Ipak, kako se stvari tamo nisu odvijale kako je želeo, klub je napustio malo posle početka sezone, te je ostatak prošle sezone proveo bez angažmana.

Imao sam još neke ponude, ali sam se brzo dogovorio sa jedinim klub u Nišu za koji nisam igrao, bila mi je želja da bar kao trener budem deo kluba. Sinđelić uvek treba da ima najviše ciljeve i da juri to prvo mesto i povratak među prvoligaše. Posle Radničkog je najveći klub u gradu i regionu i Niš kao grad zaslužuje da ima predstavnika i u Prvoj ligi. - rekao je Jovanović.

O prethodniku Jovanovića predsednik Sinđelića Zoran Anđelković ima samo reči hvale. Ipak, kako kaže, došlo je vreme da se rastaje.

Teži se da igramo brže, bolje i cilj nam je da napadnemo Prvu ligu Srbije. Zoran Dimitrijević je puno uradio, tu nema zbora. Zahvalnost, puno je godina bio u Sinđeliću i vrata su mu uvek otvorena. Ali sada smo i mi nešto hteli da promenimo i doveli smo Sašu Jovanovića - kaže Anđelković.

Sinđelić će pripreme za novu sezonu otpočeti u sredu, 10. jula u 17:30, na svom terenu u Durlanu.

Podsetimo, Sinđelić se prošle sezone susreo sa finansijskim problemima, bio pred gašenjem, ali su “prijatelji kluba”, mada nije precizno naznačeno ko su oni, sakupili novac, te je jedan od računa niškog kluba sada odblokiran.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • jovica ilic

    08:19 // 11. 7. 2019.

    Ne znam prave razloge odlaska Zokija Dimitrijevica sa mesta sefa strucnog staba (citaj sam nikakvog staba nije bilo) ali znam da je Sindjelic kao najstariji niski klub tek sa niskom fudbalskom legendom (ali pravom legendom) povratio imidz boemskog sportskog drustva ponos DURLANACA mesto okupljanja svih vrsta i fela ljudi iz naselja pored Nisave (golubara,ribara sibicara,umetnika,lekara,profesorai

    • TIKIR

      20:58 // 12. 7. 2019.

      Durlan uskoro ima klub u Prvu ligu Srbije.Novi trener,bice dobrih pojacanja verovatno.Ica golubar se naostrio I pije kaficu u Emonu svaki dan I samo kulira.Zoran presednik je non stop u pokretu I mislim da nemaju konkurenciju.Dobro se organizovali a ocekuju nekog sponzora iz Italiju.Ma volim sto sam durlanac.

  • Box

    10:14 // 8. 7. 2019.

    Zasto postoje iva dva kluba Car i Sindja ? Podmladak nemaju.Ambicije nemaju. Publiku nemaju. I jedni i drugi igraju kolko da igraju...tri za tri....osim licne koristi pojedinaca ne vidim drugi razlog.

    • KONDUKTER bubanj

      22:26 // 8. 7. 2019.

      Koju bre korist ima nas presednik sa Bubnja.Po ceo dan je na stadionu I šiša i zaleva i vari ogradu i još puno toga.

  • Monte Kristo

    18:48 // 7. 7. 2019.

    Novi predsednik je prvo izbacio Bojzija a sada prekida saradnju i sa trenerom Dimitrijevicem. Ko je sledeci. Ako se nastavi ovim tempom ni Ica nije bezbedan

    • DURLAN CENTAR SVETA

      08:20 // 8. 7. 2019.

      Ne piši gluposti jer čika Zoran je dobar čovek i koliko ja znam korektan odnos ima sa svima u klubu.Bojzi je sam podneo ostavku zbog svojih obaveza a samo da znaš da je ICA BOG I NJEGOVA JE UVEK I PRVA I ZADNJA ZA SVA DEŠAVANJA U KLUBU.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: