Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:01, 15. 1. 2014.

| Sport

Bivši trener i igrači "brane" registraciju Radničkog

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-aleksandar-ilic-radnicki.jpg
Aleksandar Ilić vodio je klub u dva navrata

Zbog postupaka koji su pokrenuli trener Aleksandar Ilić i igrači Aleksandar Petrović, Milovan Milošević, Bojan Đorđević i Nikola Lukić Fudbalskom klubu iz Niša preti zabrana registracije novih igrača.

Članovi Disciplinske komisija Fudbalskog saveza Srbije razmatrali su situaciju vezanu za konačne odluke Arbitražnih komisija i drugih nadležnih organa Saveza, a koje se odnose na izmirenje finansijskih obaveza na relaciji klub-klub, klub-igrač, klub-trener, klub-službena lica, kao i odluka Disciplinske komisije o izrečenim novčanim kaznama, navodi se na sajtu FSS-a.

Konstatovano da postoji određeni broj klubova koji nisu izmirili sve obaveze prema poveriocima, a među tim klubovima je i Radnički iz Niša.

Bivši trener Radničkog Aleksandar Ilić (vodio ekipu u Prvoj ligi u sezoni 2009-2010. i u finišu sezone 2011-2012. u Prvoj ligi i prvi deo sezone 2012-2013. u Superligi) i bivši igrači niškog tima Aleksandar Petrović, Milovan Milošević, Bojan Đorđević i Nikola Lukić su pred nadležnim Disciplinskom komisijom podneli zahteve za pokretanje disciplinskih postupaka, a što za posledicu može imati mere zabrane registracije novih igrača.

Predsednik Upravnog odbora Radničkog Darko Bulatović je na prozivci igrača rekao da su dugovanja najveći problem u finansijskoj konolidaciji kluba.

- Bivši trener i igrači su tužili klub pred Arbitražom i traže da se obaveze izmire jednokratno, odmah. Nemate mogućnost da registrujete igrače u Radničkom. Toliko o ljubavi prema Radničkom. Među tim ljudima je i Aleksandar Ilić, koji ne želi nikakav razgovor, nego novac sada. Obaveštavam ga i ovim putem da će dobiti sve što je zaradio - rekao je Bulatović.

Prelazni rok u Srbiji počinje 20. januara i trajaće do 14. februara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • bokande

    19:33 // 18. 1. 2014.

    A ovaj na slici ozdraveo u Emiratima

    • Serbiantemplar

      10:05 // 22. 1. 2015.

      Kakve veze imaju emirati sa Radnickim i Nisom posao ko i svaki drugi covek strucan pa ga angazovali sto nisi ti otiso da radis tamo i ozdravis pa da ne ostavljas bolesne komentare.

  • milance

    19:01 // 17. 1. 2014.

    Da znas hedonist upravu si...Sad poceli da dovode pojacanja iz Popovac,Lalinac...,Bekiju kao da je sve jedno on spakovao kofer...

  • hedonist

    18:15 // 17. 1. 2014.

    ljudi,imate li sport klub i eurosport,gledajte engleze,nemce,spance,italijane,portugalce.manite ove marginalce!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: