Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:37, 22. 10. 2018.

| Sport

Bjelak sa 32 poena vodio Konstantin do treće pobede u Drugoj ligi

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
kosarka
Košarkaši Konstantina sigurni u 4. kolu; foto: JV / Vanja Keser

Treću uzastopnu pobedu košarkaši niškog Konstantina ostvarili su na svom terenu protiv Zemuna i to najviše zahvaljujući odličnoj partiji Eldana Bjelaka, koji je ostvario 47 indeksnih poena i 32 poena. Od južnjaka pobedu ostvario još Pirot, dok su leskovačko Zdravlje i aleksinački Napredak poraženi.

Sigurnom igrom i sjajnom partijom Eldana Bjelaka, koji je svoju priliku da pokaže talenat iskoristio na najbolji način, Kosnatntin je na svom terenu zabeležio treću pobedu u sezoni.

Bjelak, najbolji igrač 4. kola Druge košarkaške lige, rekao je za sajt Konstantina da ga više od pojedinačnog uspeha raduje timska pobeda.

Teško je bilo. Oni su se pokazali kao takmičarska ekipa, mi smo bili malo slabiji u odbrani i tu leži ključ svih odgvora u ovom meču. Moramo da budemo agresivniji i skoncentrisaniji, treba nam i veća pomoć mlađih igrača. Ali, sve u svemu, nismo loše odigrali i, što se mene tiče, već od ovog trenutka razmišljam samo o meču sa Zdravljem u Leskovcu - rekao je Bjelak.

Od južnjaka pobedu je još upisao i Pirot koji je savladao Vrbas rezultatom 88:81 (15:23, 15:26, 30:18, 28:14).

Poraze u ovom kolu pretpreli su Zdravlje i Napredak. Leskovački košarkaši su na gostovanju u Smederevskoj Palanci izgubili sa 84:65 od domaće Mladosti, dok je tim iz Aleksinca primio preko 100 poena u porazu od Kolubare u Lazarevcu (103:76).

Nakon 4. kola Nišlije su na drugoj poziciji sa sedam bodova, iza Kolubare koja ima maksimalan učinak. Pirot je na šestom mestu sa po dve pobede i poraza, a Napredak iz Aleksinca ima isti skor, ali zauzima osmo mesto. Leskovačko Zdravlje je na 11. mestu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: