Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:16, 28. 8. 2019.

| Sport

Blizanci iz Partizana potpisali za "Želju", naredna proba sa Kinezima

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Bojan i Boris Radivojević
21-godišnji blizanci stižu iz Partizana; foto: RK Železničar

Braća blizanci Boris i Bojan Radivojević, dosadašnji rukometaši Partizana i zvanično su pojačali redove niškog Železničara, baš kao i visoki bek Petar Petrović, koji stiže iz komšijskog Vranja. Ovo su prva pojačanja niškog kluba pred predstojeću sezonu, a niška publika moći će da ih vidi u petak, 30. avgusta od 17:30. Tada će u hali "Čair" niški tim igrati prijateljski meč protiv kineskog tima Anhui iz Hefeija.

Sva trojica novajlija već neko vreme treniraju sa prvotimcima niškog kluba, a publika je imala prilike da ih vidi na delu u "Čairu", pošto su nastupali u prijateljskoj utakmici sa Crvenom zvezdom. Sada je saradnja samo ozvaničena.

Blizanci su mlađa braća seniorskog reprezentativca Srbije Bogdana Radivojevića. Boris je levo krilo, juniorski reprezentativac, a sem Partizana igrao je još za Slogu iz Požege i Novi Pazar. Bojan igra na poziciji levog i srednjeg beka, a nastupao je još za Mačvu iz Bogatića.

Presrećni smo što smo ponovo zajedno u istom timu. Tim pre, što je reč o izrazito mladoj ekipi, u kojoj trener forsira igru sa mnogo trčanja, što nama baš odgovara. Nekako smo sve nove saigrače poznavali od ranije, tako da smo se odmah uklopili. "Želja" je klub velike tradicije i nadamo se da će i rezultati u predstojećoj sezoni biti u skladu sa renomeom kluba - istakli su Radivojevići.

24-godišnji Petrović iz Vranja visok je skoro 2 m, igra beka, a u klubu kažu da je došao da pojača odbranu. I on je već imao probu pred niškom publikom u utakmici sa Crvenom zvezdom, ali je igrao pivota. Tada je menjao povređenog Vladimira Jevtića, trenutno jedinog igrača na poziciji pivota u Železničaru. Petar Petrović Petrović je visok 197 cm; foto: RK Železičar

Smatram da je ovo veliki korak napred u mojoj karijeri. U Nišu mi je, bez ikakve kurtoazije, prelepo. Uklopio sam se u tim, saradnja sa trenerom je fenomenalna, uslovi za rad takođe i jedva čekam da nova sezona počne - priča Petrović.

Drugu pripremnu utakmicu ovog leta "Želja" će igrati takođe u hali "Čair" i to protiv kineske ekipe, čiji je trener Vladimir Piki Stanojević, legenda niškog kluba.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • .

    11:18 // 29. 8. 2019.

    Jel moze da se gleda utakmica ili je zatvorena za javnost?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: