Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:49, 23. 11. 2018.

| Sport

Bliži se "Zlatna rukavica", srpski i ruski bokseri se pripremaju za "Čair"

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Boks
Manje od nedelju dana ostalo do spektakla u Nišu; foto: Vanja Keser

Manje od nedelju dana ostalo je do početka prestižne “Zlatne rukavice”, koja će se ove godine održati u niškoj hali “Čair”, a bokseri iz celog sveta su već počeli da pristižu u Srbiju. Među njima i reprezentacija Rusije, koja trenira sa domaćim nacionalnim timom.

Dve selekcije za sada vežbaju u Beogradu, a ubrzo će se zaputiti u Niš, pošto takmičenje počinje u sredu, 28. novembra. Najbolji od preko 80 boksera koliko će ih se nadmetati u hali “Čair” nastupiće poslednjeg dana takmičenja, 1. decembra, kada će se održati finalne borbe.

Među srpskim reprezentativcima, koji će nastupiti u Nišu, a trenutno sparinguju sa Rusima, su i Surduličani Petar Stošić i Nikola Stevanović, koji nastupaju za niški Naissus.

Ulaz u halu “Čair” će u danima bokserskog spektakla biti slobodan, a najavljen je i prenos na televiziji Arena sport.

Podsetimo, poslednji put “Zlatna rukavica” se održavala u Nišu još 1997. godine. Vrhunski boks vraćen je ove godine u “Čair”, a organizatori najavljuju takmičare iz 25 zemalja, scenografiju nalik onoj u Las Vegasu, te žiri koji čine legende srpskog i jugoslovenskog boksa: Mirko Puzović, Fazlija Šaćirović, Bratislav Ristić, braća Tadija i Slobodan Kačar, Aca Rusevski i Damir Škaro.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: