Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:11, 15. 5. 2012.

| Sport

Bojan Stamenković isključen iz tima

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
bojan stamenkovic
Bojan Stamenković; foto: Ivan Mančić

Na treningu nakon poraza od Banata u Zrenjaninu trener Radničkog Aleksandar Ilić odstranio je Bojana Stamenkovića iz ekipe zbog neprikladnog ponašanja.

Loše vesti sa Čaira ne prestaju da stižu. Posle brojnih povreda, serije loših rezultata, iskopane rake na terenu stadiona, stigla je i vest da atmosfera u ekipi nije baš kao ranije. Zbog neprimerenog komentara Bojana Stamenkovića nakon poraza od Banata u Zrenjaninu, ali i ranijeg ponašanja, trener ekipe Aleksandar Ilić rekao je Stamenkoviću pred jučerašnji trenenig da više je odstranjen iz ekipe.

- Ne vezuje se ova odluka samo zbog utakmice, jednom na treningu nisam reagovao. Širi nezadovoljstvo, izgubio se smisao uloge igrača. Neću da promenim odluku za dva dana. Treba Stamenković da shvati gde je pogrešio, da prihvati kritiku i preuzme odgovornost - rekao je Aleksandar Ilić, trener.

Bojan Stamenković je rekao da je razgovarao sa Upravom, a oduku o povratku će doneti trener Ilić.

- Izvinio sam se Upravi, razgovarao sam sa rukovodstvom. Mislim da će svi ispasti ok na kraju - istakao je Stamenković za Južne vesti.

Kako nezvanično saznajemo, Bojan Stamenković bi trebalo da ima sastanak sa trenerom sutra, pre treninga u 10h.

Radnički će naredni meč odigrati u nedelju, 20. maja od 17h na stadionu Mašinca na Delijskom Visu kada dočekuje Napredak, a posle usvojene žalbe, ovaj susret će biti odigran uz prisustvo publike.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Kristijan

    14:26 // 16. 5. 2012.

    Ma kako ih nije sramota momak na doneo 9 bodova u poslednjih nekoliko kola da nije bilo njega nebi smo bili prvi sada i oni nasli na njemu da lece komplekse i da skrivaju svoje neuspehe iza drugih . TREBAJU SVI DA DAJU OSTAVKE i da idu odakle su dosli kreteni jedni nesposobni . Okrivljuju igrace a ne gledaju sebe isteruju ih sto pitaju za svoj novac za koji ih lazu cele godine .

  • banebomba

    23:15 // 15. 5. 2012.

    no koment bojan to nije zasluzio vratio je radnicki 2003 u prvu ligu sr jugoslavije sada je jedan od naj zasluznih sto smo jos prvi radnicki sa bojanom i bez njega nije isto budimo iskreni pa priznajmo svi svoje greske u interesu ulaska RADNICKOG U SUPER LIGU netreba nam to pred utakmicu sa napretkon bojim se da nece da izade na dobro voleo bih da nisam u pravu PS kako mozemo ostraniti one koji ne ispunjavaju svoje obaveze a nisu igraci REAL IZ NISA OPET SVE REDOM SISA

    • Noca

      17:14 // 16. 5. 2012.

      Tako je Bane. Bojan je zasluzan sto je Radnicki i dalje na prvom mestu.Bojan igra strasno dobru sezonu.Radnicki bez Bojana nema sanse da udje u Superligu.

  • Sasa Vasilic

    19:00 // 15. 5. 2012.

    pa sta onda?nije tevez pa da se ovoliko dize prasina,sa njim ili bez njega mora se do najviseg ranga!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: