Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Boks klub Arena Vlasotince

  • arena, vlasotince

    Bokseri iz Vlasotinca predstavljaju Srbiju na turniru u Podgorici

    Kadeti bokserskog kluba Arena iz Vlasotinca, Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević, nastupiće za reprezentaciju Srbije na međunarodnom turniru u Podgorici, koji se održava od petka, 28. jula do nedelje, 30. jula. Njihov trener se nada da će nakon ovog turnira, mladi bokseri dobiti priliku da nastupe i na Evropskom prvenstvu u Sloveniji sledećeg meseca.

    (2) detaljnije
  • BK Arena VL

    Bokseri iz Vlasotinca na pripremama kadetske reprezentacije

    Kako bi se mladi bokseri što bolje pripremili za takmičenja koja im predstoje, Bokserski savez organizuje dvonedeljne pripreme u Banji Koviljači, a među borcima na spisku selektora kadetske reprezentacije Nenada Vailjevića našli su se i Vlasotinčani Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević.

    detaljnije
  • Ognjen Bidzic sa strucnim stabom

    Vlasotinčanin na pripremama kadetske bokserske reprezentacije Srbije

    Kako bi se mladi bokseri što bolje pripremili za takmičenja koja im predstoje Bokserski savez organizuje dvonedeljne pripreme na Paliću, a među borcima na spisku selektora kadetske reprezentacije Baneta Jovičića našao se i Vlasotinčanin Ognjen Bidžić.

    detaljnije
  • bk vitez

    Devet medalja za boksere iz Niša i Vlasotinca na Prvenstvu Srbije

    Na Prvenstvu Srbije za mlađe uzraste u olimpijskom boksu održanom od 27. do 30. maja u Lazarevcu, takmičari BK Vitez iz Niša i BK Arena iz Vlasotinca osvojili su ukupno devet medalja. Nišlijama je pripalo 6 medalja, od toga dve zlatne, dve srebrne i dve bronzane, dok su Vlasotinčani osvojili tri medalje, dva zlata i jedno srebro.

    detaljnije
  • Boks

    Bokser iz Vlasotinca osvojio zlato za reprezentaciju Srbije

    Proteklog vikenda završen je međunarodni bokserski turnir "Montenegro kup“ u Budvi, a član Bokserskog kluba Arena iz Vlasotinca Milan Stojanović osvojio je zlatnu medalju.

    (2) detaljnije
  • Medalje ilustracija

    Uspešna sezona za vlasotinačke sportiste

    Rukometašice, bokseri, atletičari i šahisti odlično su predstavljali Vlasotince ove sezone, što je izmamilo obećanje predsednika Opštine Zorana Todorovića da će učiniti sve kako bi sportska hala sledeće godine dobila neophodnu klimatizaciju i grejanje.

    detaljnije
  • Nina Stojkovic i trener Slobodan Kostic BK Naissus

    Mladi bokseri sa juga uspešni na Državnom prvenstvu

    Pioniri, školaraci i juniori iz 53 kluba u Srbiji boksovali su na Pojedinačnom prvenstvu Srbije održanom u Kragujevcu, a Nišlijka Nina Stajković i četvorica Vlasotinčana postali su šampioni države u svojim uzrasnim i težinskim kategorijama, dok je Alek Andrejević proglašen i za najboljeg školarca na čitavom takmičenju.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: