Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Boks klub "Vitez" Niš

  • Vojvođanska zlatna rukavica Nikola Lazarević bokser

    Niškom bokseru bronza na velikom međunarodnom turniru

    Vojvođanska zlatna rukavica, turnir namenjen mladim bokserima i bokserkama, okupio je takmičare iz preko 20 država, a sem Evropljana nadmetali su se i borci iz Južne Amerike i Azije. U tolikoj konkurenciji za svoje mesto izborio se i jedan Nišlija - Nikola Lazarević, koji je osvojio bronzu.

    detaljnije
  • Ognjen Mitrović Kik-boks klub Niš

    Kik-boks klub Niš najuspešniji u Srbiji

    U Senti su se kik-bokseri iz preko 40 klubova nadmetali za titulu šampiona države, a među njima najuspešniji je bio Niš, koji je sa 13 medalja proglašen za najbolji na Prvenstvu Srbije. Sem ovog pehara, jedan je otišao i u ruke Ognjena Mitrovića, koji je proglašen za najboljeg kadeta na takmičenju.

    detaljnije
  • Boks

    U Nišu dve besplatne škole boksa za školarce

    Naisus i Niš, najuspešniji niški bokserski i kik-boks klubovi, rešili su da otvore svoje vrata za nove članove i besplatno podučavaju plemenitoj veštini školarce. U Naisusu najavljuju da će pored učenja tehnika boksa, školarce i vaspitavati, dok će u Nišu sem boksa držati i treninge kik-boksa.

    detaljnije
  • kik-boks boks

    Niškim bokserima i kik-bokserima pregršt medalja

    Na dva fronta nastupali su niški bokseri i kik-bokseri tokom vikenda, a okitili su se sa po dve zlatne medalje na oba takmičenja. Uz njih, tri srebrne i dve bronzane medalje doneli su borci u Niš, a najveći uspeh ostvario je Ognjen Mitrović, koji je osvojio dva zlata.

    detaljnije
  • Boks Bogdanic

    Nišlijama pobede u profesionalnom ringu

    Debi u profesionalnom boksu imao je Nišlija Nikola Bogdanić u Bečeju, gde je, kako kažu u klubu Vitez, savladao domaćeg borca. Na ovoj reviji, takođe u uvodnim borbama, nadmetao se i Novak Radulović, koji je slavio.

    detaljnije
  • Nikola Lazarevic boks

    Nišlija šampion Srbije u olimpijskom boksu

    Iako mu je ovo bio debi na Državnom prvenstvu u olimpijskom boksu, mladi Nišlija Nikola Lazarević postao je šampion Srbije. On je tako obezbedio, kako kažu u njegovom klubu Vitez, mesto u reprezentaciji i učestvovaće na Evropskom prvenstvu za mlade.

    detaljnije
  • Boks klub Vitez

    Dve pobede i remi Nišlija u profesionalnom boksu

    U glavnim borbama na reviji profesionalnog boksa u Zaječaru nastupila su četvorica Nišlija, a učinak su dve pobede, poraz i remi. Pobedili su Novak Radulović i debitant Stefan Paunović, dok je nerešeno boksovao Predrag Stoiljković, kome je ovo takođe bio prvi meč u profesionalnom ringu.

    detaljnije
  • Sledećeg vikenda očekuje ih Prvenstvo Srbije u kik-boksu; ilustracija: flickr/J Dimas

    Nišlije odlične u profesionalnom boksu

    U Zaječaru su održana dva meča u kojima se odlučivalo o šampionu Srbije u lakšoj i teškoj kategoriji, a njima su prethodile profesionalne borbe, na kojima su nastupila i trojica Nišlija, a uspeli su da pobede dva puta.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: