Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:02, 13. 7. 2021.

| Sport

Bokseri Naissusa pobedili Zvezdu, pa predali polufinale zbog povreda

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
boks kej
Pobedili, pa predali majstoricu zbog povreda; foto: BK Naissus

Rezultatom 14:8 bokseri niškog Naissusa savladali su u revanš meču Crvenu Zvezdu, a iako su tom pobedom izborili majstoricu koja je trebalo da odluči o finalisti ovogodišnje Superlige, zbog povrede dvojice boksera, kako kažu u klubu, morali su da odustanu i predaju meč.

Nakon što je u Beogradu Crvena Zvezda pobedila sa 14:8, identičnim rezultatom su se revanširale Nišlije na keju pored Nišave. Od majstorice planirane za 12. jul se odustalo, nakon što su posle meča u Nišu utvrdili stepeni povrede dvojice takmičara.

Nakon kratkog slavlja i izveštaja lekara klub je morao da odustane jer je došlo do povrede šake, odnosno prsta kod dvojice boksera i klub ne bi mogao da bude kompletan za majstoricu. BK Naissus nije mogao da kompletira tim i ispuštuje propozicije, pa je predao meč Zvezdi - kažu u klubu.

boks kej Veče boksa u Nišu na punom keju; foto: BK Naissus Ipak, ono što raduje sve u klubu je činjenica da su bili jedini klub tokom sezone koji je savladao aktuelne finaliste Sombora i Crvene Zvezde, a raduje ih i posećenost poslednjeg meča u Nišu koji je održan na Nišavskom keju.

Spektakl nije izostao, Nišlije željne boksa ispunile su amfiteatar do poslednjeg mesta. Posebno raduje činjenica da su u publici pretežno bile mlađe generacije. Slika sa keja raduje i još jednom pokazuje da Niš zaslužuje mesto u vrhu srpskog boksa. Ovo je svakako veliki uspeh za niški boks - kažu u Naissusu.

Niški klub je sezonu završio na 3. mestu sa željom da u narednom periodu uz podršku Bokserskog saveza Srbije još intenzivnije rade na razvoju škole boksa.

Ambicije za narednu sezonu, objašnjavaju, ostaju velike, kreće se i sa sastavljanjem ekipe za narednu sezonu, a cilj je ulazak u Regionalnu ligu i finale Superlige Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • vitez

    11:35 // 13. 7. 2021.

    Kakva nameštaljka ccccc Mora da se podilazi državnoj miljenici.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: