Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:01, 27. 7. 2023.

| Sport

Bokseri iz Vlasotinca predstavljaju Srbiju na turniru u Podgorici

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
arena, vlasotince
Mladi bokseri u reprezentaciji; foto: BK "Arena"

Kadeti bokserskog kluba Arena iz Vlasotinca, Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević, nastupiće za reprezentaciju Srbije na međunarodnom turniru u Podgorici, koji se održava od petka, 28. jula do nedelje, 30. jula. Njihov trener se nada da će nakon ovog turnira, mladi bokseri dobiti priliku da nastupe i na Evropskom prvenstvu u Sloveniji sledećeg meseca.

Nakon uspešno završenih priprema na Zlatiboru, Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević otputovali su u Crnu Goru, gde će se, zajedno ostalim reprezenataivcima Srbije, boriti za “Trofej Podgorice”. Trener Vlasotinčana Ivan Jović ističe da je ponosan na svoje boksere i da su opravdano zaslužili poverenje selektora Nenada Vasiljevića.

Na predstojećem međunarodnom turniru u Podgorici selektor će proceniti formu reprezentativaca i doneće konačnu odluku ko će od reprezentativaca nastupiti na Evropskom prvenstvu u Sloveniji. Mi smo sa Ognjenom i Jovanom naporno radili, održavali treninge svakodnevno i dali smo sve od sebe da ova dva talentovana mladića budu spremna za izazove koji ih očekuju. Iz tog razloga se nadamo da će oni pokazati svoje umeće na predstojećim mečevima i da će dobiti priliku da nastupe na Evropskom prvenstvu u avgustu - rekao je Jović.

Podgorica je po 17. put domaćin međunarodnog bokserskog turnira na koji će, osim Srbije, nastupiti Grčka, Hrvatska, Kipar, Bosna i Hercegovina i domaćin, Crna Gora.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • HERRER

    18:38 // 3. 8. 2023.

    Dobar projekat!!!

  • Гага

    12:56 // 28. 7. 2023.

    После иде бушење асфалта,копање .па,опет асфалтирање!?А можда се досета,да се све подуземне инст.постављају испод тротоара!?!?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: