Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:22, 24. 9. 2019.

| Sport

Borci Naisusa osvojili tehnički Kup Srbije u tekvondou

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
kbs naisus, kup tehnicki, foto kbs naisus
Mlade takmičarke Naisusa; foto: KBS Naisus

Nakon uspeha na Balkanskom prvenstvu, takmičari Kluba borilačkih sportova Naisus iz Niša osvojili su 11 medalja - 6 zlatnih, 4 srebrne i jednu bronzanu. Brojne medalje u pojedinačnim konkurencijama doprinele su da Naisus osvoji prvo mesto u ekipnom plasmanu.

Dve zlatne medalje osvojila je Jelena Stevanović, dok su po jednu zlatnu i srebrnu doneli Uroš Mitrović i Lena Veljković.

kbs naisus, kup tehnicki, foto kbs naisus 2 Niški borci sa medaljama; foto: KBS Naisus

Prvo i treće mesto osvojila je Isidora Petrović, zlatnu medalju Nebojša Anđelković, a po jednu srebrnu i Tašana Petrović i Maša Ničić.

Veoma sam zadovoljna uspehom u pojedinačnoj konkurenciji, čime sam potvrdila titulu državnog prvaka, ali i dala do znanja da me i naredne godine čelnici reprezentacije imaju u vidu. Ko zna, možda se pojavim i u timu za Svetsko prvenstvo u Danskoj 2020. godine – rekla je Jelena Stevanović.

Pored brojnih medalja u pojedinačnoj konkurenciji, Naisusu je u ekipnom plasmanu pripalo prvo mesto.

Više je nego dovoljan uspeh, imajući u vidu da će tek takmičari Naisusa osvajati odličja na ovakvim, ali nadam se i većim takmičenjima. Takođe moram naglasiti da je još par takmičara trebalo da nam se priključi ali usled finansijskih nemogućnosti, tu priliku nisu imali. Nadam se da se to neće dešavati u budućnosti, ali to uveliko zavisi od čelnika Grada, kao i pomoći opština - kaže Nebojša Anđelković, glavni trener.

Već 5. oktobra takmičare niškog kluba očekuje završno kolo Lige Niša u borbama.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: