Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:25, 18. 9. 2013.

| Sport

Bošković: "Verujem da će Čair biti pun"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sasa-boskovic-rukomet.jpg
Saša Bošković; foto: rss.org.rs

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković kaže da veruje da će hala Čair biti puna u grupnoj fazi Svetskog prvenstva koje će biti odigrano u Nišu, prenosi sajt takmičenja.

Rukometašice Srbije će grupnu fazu Svetskog prvenstva odigrati u Nišu, prema odluci Rukometnog saveza Srbije. Nakon preliminarnog dela, prve 4 ekipe će igrati u narednoj fazi u Beogradu, dok će svaka peta i šesta selekcija iz svih grupa igrati u Nišu na "Predsedničkom kupu". Svi se nadaju da će se i Srbija preseliti nakon Niša u Beograd.

Promena hale neće poremetiti igračice Srbije, veruje selektor Saša Bošković.

- Ne može više ništa da nas poremeti i izbaci iz koloseka. Imamo reprezentaciju koja je kroz sve to prošla na Evropskom prvenstva zahvaljujući našem Savezu, koji nam je omogućio najbolje moguće uslove za rad i stvaranje vrhunskog rezultata. Na tome smo ljudima iz organizacije svi neizmerno zahvalni. Verujem da će biti puna "Arena", kao i "Čair". Devojke su to zaslužile - rekao je Bošković.

Pored Srbije, u B grupi u Nišu igraju još Danska, Brazil, Japan, Kina i Alžir.

- Brazil je izuzetno jaka reprezentacija, po meni i najozbiljniji rival u borbi za osvajanje grupe. Statistika kaže da Brazilke najbolje igraju na startu turnira, a da posle padaju, što je bio slučaj u prošlosti. Sve to uzimam sa rezervom. Danska je evropska super sila. Kina i Japan su male nepoznanice za nas, dok smo Alžir pobedili na Mediteranskim igrama. Ako hoćemo medalju, nema lakih i teških protivnika. Sve rivale moramo da savladamo na tom putu. Gledamo samo sebe. Svi trebaju da gledaju u nas, jer mi imamo najbolju reprezentaciju - dodaje Bošković.

Svetsko prvenstvo na programu je od 6. do 22. decembra. Takmičenje će biti otvoreno utakmicom Srbije i Japana 6. decembra od 18h u hali Čair. Karte su već u prodaji i možete ih kupiti preko Interneta ili na prodajnim mestima Eventima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: