Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:15, 4. 5. 2019.

Boža Maljković: I Slobodan Milošević me pitao kako da “progleda” niška košarka

Božidar Maljković Maljković o Jokiću, problemima srpske košarke, ali i niškoj grupi "Crne mambe"; foto: Vanja Keser

Osvojivši titulu prvaka Evrope sa tri različita kluba Božidar Maljković svrstao se u sam krem košarkaških trenera na tlu starog kontinenta, a sada je predsednik Olimpijskog komiteta Srbije. Tokom nedavne posete Nišu nije ga zaobišlo pitanje o konačnom “progledavanju” niške košarke na šta je odgovorio da se za ovu tematiku zanimao i nekadašnji predsednik Jugoslavije Slobodan Milošević, a rešnje niškog problema je u treneru.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Smuk

    09:23 // 4. 5. 2019.

    Samo s' pare može da "progleda" !!!!
    Sa "socijalne naočare" - teško !
    A i narod je "malo" obnevideo...pa će da dobije Nacionalni stadion umesto naočare !

  • Sveta

    10:09 // 4. 5. 2019.

    Kao prvo: U Savezima za sport okruga postaviti afirmisane sportske ličnosti iz svih sportova a u Niš naročito iz košarke(postoji liga košarkaška južne Srbije).
    Kao drugo: Postaviti u Saveze za sportKao drugo: uvesti takmičenje osnovnih i srednjih škola u košarci u gradovima gde ima više od četiri osnovne i srednje škole.
    Kao treće: Postoje plaćeni regionalni sportski instruktori sa zadatkom.

  • Milan Radic

    12:53 // 4. 5. 2019.

    Nišu je upravo potrebno nekoliko takvih trenera... gde su oni mladi treneri što su razbijali sve ekipe po regionu i po Srbiji? Bili su po nekim niškim klubovima i ili otišli iz grada i ove zemlje ili se bave nekim drugim poslovima..??!! Zbog čega? Zbog nezasitih niških “košarkaških otaca” koji nisu videli dalje od nekadašnjeg Regiona 7...sada RKS Istočna Srbija. Kuda ide taj brod? Druga liga max??

  • Aca

    14:43 // 4. 5. 2019.

    Nis nikada nije bio kosarkaski grad niti ce biti!

    • prof dr CVETKO Prvi

      19:51 // 4. 5. 2019.

      @Aca : Izvini , sinko, vidi se da si mlad i ne znaš dovoljno, o košarci u Nišu. '70-ih godina ,prošlog veka, Niš je imao dva Drugoligaša u vreme bivše SFRJ-ot ! Gos-n M.Radić i ostali tadašnji članovi tih klubova, mogu da o tome pričaju !
      Niš je tada bio velegrad a danas je kasaba /videti pod "Turcizmi"/, što zahvaljujući ljudima koji sada žive u njemu a najviše zahvaljujući sadašnjim vlastima !

  • Jova

    15:05 // 4. 5. 2019.

    U >Nišu je radio pokojni gospodin Boško Đokić. Veliki stručnjak i čovek. Kada je izneo istinu o stanju sporta ( košarke) i tada Konstantina odmah je najuren. tako da dzaba i stručnjaci dok se pitaju političari, tajkuni...

  • Kamnogi

    19:18 // 4. 5. 2019.

    Progledala je. Imamo Kup Radivoja Koraca.

    • anti blizanac

      20:24 // 4. 5. 2019.

      Koji služi kao promocija Titovih blizanaca u Nišu i može samo da zadovolji lokalne navijače ovih ng klubova, kojih na žalost ima mnogo. Nikakva korist za Nišku košarku.

  • Boban

    09:02 // 5. 5. 2019.

    Svaka Čast Boži kao stručnjaku, ali valja biti i čovek. Drugim rečima, kako to i Milošević i Vučić od svih naših košarkaških stručnjaka, da se oslone baš na Božu Maljkovića?

    • Ouzo

      18:06 // 5. 5. 2019.

      Za razliku od Dude Ivkovica,Boza- cuti i guta,pliva.

  • Coach

    17:53 // 6. 5. 2019.

    Uz duzno postovanje svi gledate samo Konstantin.
    Ostali klubovi sa mladjim kategorijama rade solidno da nekazem odlicno.Kk Trijumf felijala Partizana ima dve sjajne generacije 04/05 koji su jedni od najboljih u srbiji.
    Okk Junior ima mnogo dece Kk Nis takodje.Grad ne daje ni dinar tim klubovima sve konstantinu i ta deca sto su talentovana odu dalje,Matija Svetozarevoc,Bubanj,Stankovc...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: