Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:26, 27. 7. 2018.

| Sport

Brat Ivana Krstića Belog novi trener Cara Konstantnina

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
lopta
Novi trener za ponavljanje uspeha; foto: JV/A. K.

Rezultati u Zaplanjcu i Budućnosti iz Popovca preporučili su Dejana Krstića, brata pokojnog fudbalera Radničkog Ivana Krstića Belog niškom Caru Konstantinu. On je imenovan za trenera ovog srpskoligaša, a kaže da je cilj da sledeću sezonu u Srpskoj ligi završe među 5 najboljih ekipa.

Klubove iz Gadžinog Hana i Popovca Krstić je uveo u Srpsku ligu, ali mu šansa da debituje u trećem rangu takmičenja nikada nije data.

Prihvatio sam jer je to napredak u mojoj karijeri, pošto sam dve godine bio u Budućnosti i Gadžinom Hanu i uveo sam ih u Srpsku ligu. Nisam dobio njihovo poverenje i onda su me pozvali iz Cara Konstantina i ja sam prihvatio njihovu ponudu. Očekujem da se plasiramo među prvih 5 ekipa, a ako je moguće i nešto više - priča Krstić.

Pripreme za novu sezonu niški srpskoligaš otpočeo je još 8. jula. Za sada nema potpisa, ali predsednik Miroslav Milivojević smatra da imaju dovoljno vremena do kraja prelaznog roka da pronađu potrebnog špica i levo krilo.

Sastav ekipe ostao je isti, otišao je samo Milo Mićunović na probu u Belorusiju i Milutin Ivanović, koji je na probi u Italiji. Može da se desi, ukoliko ne prođu, da se vrate u klub. Imamo par igrača na probi, ali videćemo, ima još vremena do 31. avgusta da na pozicijama koje su nam potrebne dovedemo igrače - priča Milivojević.

Nova sezona u Srpskim ligama počinje 18. avgusta. I ovog puta misija “carića” je, priča Milivojević, vrh Srpske lige istok, pošto su prošlogodišnje takmičenje završili na 2. poziciji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: