Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:32, 29. 6. 2020.

| Sport

Bronzana medalja za vranjskog maratonca na Prvenstvu Srbije

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
kristijan stosic vranjski maratonci
Stošić doneo Vranju još jedno odličje; foto: AK Vranjski maratonci

Na Prvenstvu Srbije na 10.000 metara na stazi koje je održano u Sremskoj Mitrovici treće mesto zauzeo je Kristijan Stošić, najbolji pojedinac u Atletskom klubu Vranjski maratonci. Iako je trka održana na stazi koja baš i ne odgovara maratoncu sa juga Srbije, Stošić je doneo novo odličje u Vranje.

Jedini takmičar vranjskog kluba popeo se na postolje na Prvenstvu Srbije, a kako kažu u vranjskom klubu, trčao je na stazi koja mu, kao maratoncu, baš i nije odgovarala.

Iako se radilo o stazi srednje dužine što i ne odgovara našem takmičaru, budući da je Kristijan Stošić posvećen učešćima na polumaratonima i maratonima jer zahteva drugačiji koncept treninga, zabeležena je još jedna medalja na državnom prvenstvu Srbije. Ovoga puta Kristijan je osvojio treće mesto odnosno bronzanu medalju za vranjski sport - kažu u klubu.

Prvo mesto osvojio je Miloš Malešević, dok je drugi bio Ognjen Stojanović.

Želeo bih da se zahvalim ljudima iz grada i kluba koji me prate u svakom smislu i koji dosta pomažu da se ostvare ovakvi rezultati. Prezadovoljan sam što se Vranje ponovo upisalo u istoriju atletike na još jednom državnom prvenstvu, a ovoga puta u drugoj disciplini, odnosno na 10.000 metara - rekao je Stošić.

U ženskoj konkurenciji prvo mesto osvojila je Nevena Jovanović, druga je bila Aleksandra Kostadinović, dok je treća Biljana Kiradzijeva.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: