Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:38, 17. 12. 2018.

| Sport

Bura posle meča u Kruševcu, sukob Lalatovića u sali za medije

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Lalatović
Lalatović "izgubio živce" uprkos pobedi; foto: JV/Vanja Keser

Senku na trijumfalni završetak jesenjeg dela sezone Radničkog bacio je incident sa konferencije za štampu nakon odigranog meča u Kruševcu. Čovek koji se našao u sali za medije, a koga je niški klub okarakterisao kao navijača Napretka, počeo je da vređa trenera kluba sa "Čaira" Nenada Lalatovića, koji je otpočeo verbalni obračun sa njim pa, iako je ovaj napustio salu, trener niškog kluba dugo nije mogao da se smiri.

Celom incidentu prethodilo je pitanje portparolke kruševačkog kluba "kome je to Lalatović pokazivao srednji prst tokom meča". Temperamentni strateg nije to demantovao tada, ali je uzvratio pitanjem "ko ga je psovao", na šta je neko iz konferencijske sale dobacio da je on taj. Ipak, u saopštenju Radničkog stoji da Lalatović demantuje taj gest.

Naglasio je i da je pitanje PR-a Napretka bilo naručeno, jer ga je pitala o navodno pokazanom srednjem prstu tokom utakmice, što Lalatović oštro demantuje i naglašava da se to desilo da bi delegat svakako reagovao na to i kaznio ga. Nenad Lalatović je na kraju javno postavio pitanje ko je pustio huligana u novinarske prostorije, jer se ovo sve lako moglo izroditi u puno teži incident - navodi se u saopštenju.

Usledila je salva psovki između Lalatovića i tog čoveka, u saopštenju niškog kluba definisanog kao navijača Napretka, mada je trener domaćih Milorad Kosanović u jednom trenutku pomenuo da nije reč o navijaču.

Na snimku se čuje da je osoba udaljena ili je sama izašla iz pres-sale. Ipak, Lalatović dugo nije mogao da se smiri, psovao je i bunio se i zbog pretrpljenih uvreda i pitanja portparolke.

FK Radnički poziva nadležne insitutucije da reaguju i da kazne FK Napredak za nedopustiv propust u organizaciji konferencije za štampu. Činjenica je da je u prostoru za medije bila osoba koja nije novinar i čiji je zadatak bio samo da isprovocira Nenada Lalatovića. Stiče se utisak da je taj huligan imao zadatak da umanji značaj ove polusezone za istoriju Radničkog - kažu u niškom klubu.

Za sada o vom događaju nema saopštenja ni u kruševačkom timu, ni u Fudbalskom savezu Srbije, ni u Superligi.

Inače, slična situacija dogodila se i pre tri godine upravo na "Čairu", kada je Lalatović tu bio u svojstvu trenera čačanskog Borca. Tada se na sličan način "zakačio" sa sadašnjim gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem neposredno pre ulaska u pres-salu, a psovke koje su se čule obišle su čitavu Srbiju.

Podsetimo, niški klub "zimuje" na drugom mestu na tabeli, te je postao jesenji vicešampion Srbije, što je samo potvrdio današnjim trijumfom u Kruševcu. O tome da li će voditi Radnički i na proleće Lalatović će odlučiti sledeće nedelje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milena

    11:20 // 18. 12. 2018.

    Klasična nameštaljka. Znaju da ima kratak fitilj, diraju gde je najtanji, a onda tzv. novinar portala doliva ulje na vatru. Besramno i bezobrazno ponašanje Valentine. Vidi se, ona je bila srećna što ga je isprovocirala. Drugo ljudi, pa to je stadion, nije opera, pa da se dize drama oko srednjeg prsta. A naš Lalat je puko, žao mi je što su ga namestili, morao je da iskulira. Za onakav izliv besa i

    • Ouzo

      08:25 // 19. 12. 2018.

      Nismo znali da je "Lalat nas"? Ako je tvoj,vodi ga kuci,mada ja mislim da je sns-ov i od Tonceva!

  • Roki

    09:10 // 18. 12. 2018.

    Sta se sve pise u stampi-strasno i nerazumno.Prvo-Lalatovic promovise sebe?Kako,na najgori moguci psovanjem dece sto je jako zalosno i reaguje burno.-On je promovisao sebe dobrim rezultatima.A ne time sto ga vredjaju i psuju i svojim istupima negativno promovise sebe.Pa ko negativno promovise sebe.Pa koji roditelj ne bi stao u zastitu svog detetaili dece koja su ispred svega.

  • drax

    08:54 // 18. 12. 2018.

    Nije lepo vredjati coveku decu i porodicu bez obzira ko je i sta

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: