Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:11, 2. 6. 2023.

| Sport

"Čair" u najlepšem izdanju ove godine - hiljade mališana plesalo [video]

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti

Stadion "Čair" danas je bio u svom najlepšem izdanju jer je na njemu uz muziku 11 kompozicija plesalo 3.737 mališana, 300 vaspitača i 28 medicinskih sestara iz svih vrtića Predškolske ustanove "Pčelica". Sa terena su deca u vis pustila hiljade balona koji su u različitim bojama odletela sa "Čaira". Manifestacija "Plesom do zdravlja", koja je u sklopu obeležavanja gradske slave, održana je pred tribinama na kojima su bili roditelji, staratelji, bake, deke, komšije, rodbina i prijatelji dece koja su pokazala da je ljubav glavna poruka.

stadion cair, ples, foto jelena misic 5
Najlepša slika poslata iz Niša; foto: Jelena Mišić

Stadion "Čair" danas je bio u svom najlepšem izdanju jer je na njemu uz muziku 11 kompozicija plesalo 3.737 mališana, 300 vaspitača i 28 medicinskih sestara iz svih vrtića Predškolske ustanove "Pčelica". Sa terena su deca u vis pustila hiljade balona koji su u različitim bojama odletela sa "Čaira". Manifestacija "Plesom do znanja i zdravlja", koja je u sklopu obeležavanja gradske slave, održana je pred tribinama na kojima su bili roditelji, staratelji, bake, deke, komšije, rodbina i prijatelji dece koja su pokazala da je ljubav glavna poruka.

stadion cair, ples, foto jelena misic 13 foto: Jelena Mišić

Igrale se delije, Dunje ranke, Jutarnja gimnastika, Glava, ramena, kolena i stopala, Ljubav je, Deca su ukras sveta i druge kompozicije odjekivale su stadionom "Čair", a na travi i atletskoj stazi deca iz svih vrtića u Nišu plesala su sa svojim vaspitačicama, vaspitačima i medicinskim sestrama.

stadion cair, ples, foto jelena misic 4 foto: Jelena Mišić

Sa zapadne, istočne i južne tribine ponosno su ih posmatrali mame, tate, bake, deke, komšije, prijatelji i rodbina, a deca su pokazala šta su vežbala prethodnih mesec dana.

U jednom trenutku, svaka grupa je pustila balone koji su bili u bojama majica koje su nosila deca i time su, kako su rekli iz Predškolske ustanove "Pčelica" želeli da pošalju poruku ljubavi, mira, prijateljstva i tolerancije.

Ova manifestacija je u sklopu obeležavanja gradske slave.

stadion cair, ples, foto jelena misic 1 foto: Jelena Mišić

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Šarac

    22:54 // 2. 6. 2023.

    Okrivicemo decu za losu igru jer izgazila travu. Deca su ukras sveta

  • Milan

    19:42 // 2. 6. 2023.

    Znači zadušnice, ova predstava, palilusko veče i jos petak gužva na sve strane.

  • Aca

    15:56 // 2. 6. 2023.

    "Sa terena su deca u vis pustila hiljade balona..." puta 2 evra svaki.
    Mogli smo za te pare da platimo nekog da pokosi travu oko klupica u Cairu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.