Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:20, 19. 6. 2020.

Caki Stojanović: Nadam se da će se uskoro naći neko da nasledi mene i Piksija

Saša Stojanović Caki "Nije mi lako, ali sam srećan što ću to učiniti upravo na ovom terenu i na stadionu na kome sam nekada i započeo karijeru"; foto: JV

Ime koje će ostati upamćeno u istoriji Radničkog - kapiten Saša Stojanović večeras će se oprostiti od igračke karijere, a u emisiji 15 minuta rekao je da planira da ostane u ovom sportu i klubu, kao trener ili skaut. Popularni Caki, čije su asistencije i proigravanja šest godina mamili aplauze niške publike, želi da ga ona isprati u što većem broju, a nada se da će se uskoro naći novi plejmerker koji bi nasledio njega i Dragana Stojkovića Piksija, sa kojim sem klubova i pozicije, deli i rodno naselje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Nikola

    19:35 // 19. 6. 2020.

    Uporedio je sebe i Piksija? Nadam se da je samo loša interpretacija. Vratio se u Radnički kada nije imao kuda, čim je došla bolja ponuda otišao i vratio se u 35 godina kada nije mogao da sastavi 45 minuta. Nesporan kvalitet, ali šta je pružio u Radničkom i dao za isti? Svi Jovanovića koji je dao krv za klub smo oterali ko kuce, a ovog što je otišao da igra za crvenog blizanca veličamo u legendu?

    • Dzamutka

      22:38 // 19. 6. 2020.

      Potpisujem ! Ima mnogo vise igraca Radnickog , koji su sem kapitenske trake , pet slobodnih udaraca i desetak golova , dali mnogo i bili ,u raznim selekcijama, reprezentativci !
      S obzirom da je Radnicki na niskim granama, da je klub u teskom beznadju i apatiji, htelo se malo, da se podigne atmosfera, jednokratno !

    • kimi

      23:04 // 19. 6. 2020.

      Kapiram da je sebe i Piksija spomenuo i stavio isti kos u kontekstu toga da su potekli iz istog mesta i kluba

    • Piksilend

      15:54 // 20. 6. 2020.

      Pa logično je jer su obojica iz istog naselja

  • Rastko

    14:58 // 19. 6. 2020.

    Pasi Poljana, zaslužuje, da zbog ovakva dva fudbalska bisera, Piksija i Cakija, dobije obnovu travnatog fudbalskog terena, koji je nekada postojao, a koji je sad deponija!
    Ili da se u novom školskom dvorištu završi projekat po kome je predviđen travnati fudbalski teren sa mini tribinom.

    • mila

      16:49 // 19. 6. 2020.

      Pasi Poljana je na zalost, zbog licnih motiva pojedinih mestana, dobila skroz neuredjeno okruzenje i jako losu poziciju osnovne skole. Cakiju zelim sve najbolje u daljem zivotu i karijeri, jedan je od retkih medijski eksponiranih mestana koji je na pozitivan nacin doprineo imidzu svog rodnog sela.

  • Piksilend

    09:35 // 20. 6. 2020.

    Pasi poljana je mesto koje je puno talentovanih mladih ljudi ali ne postoji niti jedan klub kao osnova za početak sportske karijere

  • Sumi

    16:58 // 19. 6. 2020.

    Pa zmam da je pisalo u nov8nama da ce Piksi u znak zahvalnosti u skoli napraviti skolski teten. Ali na tome se zavrsilo.

    • misa

      23:09 // 19. 6. 2020.

      Piksi je devedesetih godina, asvaltirao jednu od ulica u selu, to je ulica u kojoj se nalazi njegova rodna kuca, i u kojoj zivi veliki broj mestana. To je nesto na cemu smo mu zahvalni, obzirom da tamo postoji jos puno neuredjenih ulica, koje ni jedna od dosadanjih garnitura vlasti nije privela nameni. A zli jezici i nezahvalnici, fala Bogu ima ih dosta, i previse.... Samo mogu da laju

    • Zaboravan

      11:06 // 20. 6. 2020.

      Pa asvaltirao je sebi gde mu je kuca.Nova svim zivim pomaze ko je u nevolji.Dok Piksi istini za volju ni svome klubu.Kao ni drugovima iz kluba.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: