Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:51, 15. 9. 2013.

| Sport

Car Konstantin i Trstenik remizirali na Bubnju

Autor:Sanja MirkovićIzvor:Južne vesti
car-bubanj.jpg
Meč na Bubnju

Fudbaleri Car Konstantina odigrali su nerešeno protiv Trstenika PPT u 5. kolu Srpske lige Istok pred oko 300 ljubitelja fudbala. Meč na Bubnju završen je rezultatom 0:0.

Izabranici Dobrivoja Đurđevića nisu uspeli da se iskupe svojoj publici za poraz u prethodnom kolu, ali su obezbedili bod i sačuvali trenutnu poziciju na tabeli.

Dobro su otvorili meč i imali nekoliko sjajnih prilika za gol, ali su mreže obe ekipe ostale netaknute sve do poslednjeg zvižduka sudije Mitrovića.

Prvu šansu za pogodak imao je kapiten domaćih Igor Ristić u 20.minutu ali bezuspešno. Usledio je korner za domaće igrače, ali se Todorović nije najbolje snašao u šesnaestercu gostiju.

Gosti su pokušali preko Adamca da dođu do vođstva, ali je Marko Jovanović blokirao njegov šut na ivici šensaesterca. Ni Milić nije uspeo nakon slobodnog udarca u 42.minutu da zatrese mrežu golmana Milanovića. Usledio je šut Vukajlovića ali preko gola.

„Carići“ su imali veći posed lopte od rivala u prvom delu igre ali to nisu uspeli da iskoriste. Poslednji šut na gol uputio je Jovanović u 43. minutu, ali ni on nije uspeo da se upiše u listu strelaca. Na odmor se otišlo rezltatom 0:0.

Fudbaleri Car Konstantina su u istom ritmu nastavili i u drugom delu, ali su se i gosti „probudili“ pa je viđeno mnogo više šansi nego u prvom poluvremenu. Obe ekipe su zaigrale znatno ofanzivnije pa su se šanse ređale na obe strane.

Golman domaće ekipe imao je nekoliko dobrih intervencija, ali i mnogo manje posla nego u prvoj deonici igre, pošto su odbrambeni igrači Car Konstantina sjajno obavili svoj zadatak.   

Pokušavali su gosti preko Milovanovića, Milića i Milanovića ali su lopte uglavnom završavale preko gola ili u spoljnom delu mreže.

Miodrag Todorović uputio je šut sa dvadesetak metara u 70. minutu, ali je Azdejković bio siguran na golu Trstenika. Nekoliko minuta kasnije pokušao je i Nikola Stanković koji je po desnoj strani odlično „probio“ protivničku odbranu i šutirao tik uz stativu. Najbolju šansu za domaće imao je Nikola Petković u 89. minutu ali nažalost ni ta lopta nije završila u mreži protivnika.

Par minuta kasnije začuo se poslednji zvižduk sudije i meč je završen rezultatom 0:0.

Car Konstantin se i dalje nalazi na 11.mestu ali sa bodom više, a konačni plasman biće poznat do kraja dana, pošto preostali parovi 5.kola svoje mečeve igraju od 16 časova.

Narednu utakmicu Nišlije će odigrati 22. septembra protiv ekipe Hajduk Veljka u Negotinu.

CAR KONSTANTIN – TRSTENIK PPT 0:0 (0:0)

Stadion na Bubnju

Gledalaca: 300

Sudija: Bojan Mitrović.

Žuti kartoni: Nikola Ilić (Car Konstantin), Darko Milanović, Marko Milovanović (Trstenik PPT)

CAR KONSTANTIN: Ivan Milanović, Nemanja Veljković, Miloš Milijić, Marko Jovanović, Vladimir Kocić, Nikola Ilić, Aleksandar Stanković (od 63. minuta Nikola Stanković), Miljan Mijatović, Ivan Jović (od 51.minuta Milan Tasić), Igor Ristić, Miodrag Todorović (od 77.minuta Nikola Petković).

TRSTENIK PPT: Lazar Azdejković, Dušan Vukajlović, Goran Stojković, Milorad Savić, Milan Milić, Nikola Rajković, Darko Milanović (od 90.minuta Viktor Isailović), Anđelko Adamac (od 46.minuta Marko Milovanović), Nemanja Ljubisavljević (od 60.minuta Goran Perčević), Đorđe Vukosavljević, Nikola Milovanović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: