Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:45, 10. 5. 2022.

| Sport

Četiri medalje za mlade niške rolerašice na međunarodnom takmičenju u Mađarskoj

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
rolerašice
Uspeh niških sportistkinja; foto: Sportsko udruženje "Extreme"

Na međunarodnom takmičenju u brzinskoj vožnji rolera, koje je za vikend održano u Segedinu, rolerašice niškog Sportskog udruženja “Extreme” osvojile su dve zlatne, srebrnu i bronzanu medalju.

Reč je o trci Istočnoevropskog kupa, a učestvovalo je 200 takmičara iz 19 klubova. Rolerašice iz Niša bile su jedine predstavnice Srbije.

rolerašice Učestvovalo 200 takmičara; foto: Sportsko udruženje "Extreme"Marta Branković osvojila je zlatnu medalju u profesionalnoj kategoriji juniorki do 10 godina, a kao debitant na međunarodnoj sceni i u profesionalnoj konkurenciji zlato je osvojila i Nera Đoković.

U fitnes kategoriji devojčica do 10 godina Jana Janković osvojila je srebrnu medalju, dok je u konkurenciji kadetkinja Marta Ilić osvojila bronzanu.

Dobro su se plasirale i preostale tri takmičarke iz Niša - Mitra Branković i Tara Todorović su četvrte u svojim kategorijama, a Lola Ignjatović sedma.

Iz Sportskog udruženja “Extreme” kažu da je njihov uspeh utoliko veći jer nemaju svoju stazu na kojoj bi se pripremale za takva takmičenja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • HERRERA

    09:23 // 14. 5. 2022.

    Sve cestitke!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: