Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:19, 8. 2. 2022.

| Sport

Četvorica fudbalera zadužila dres leskovačke Dubočice

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
FK Dubočica
Pojačanja za prolećni deo sezone; foto: FK Dubočica

Nakon što je Marko Perović preuzeo mesto šefa Stručnog štaba, u GFK Dubočica stigla su i 4 pojačanja, koja bi trebalo da u prolećnom delu Srpske lige Istok poprave učinak Leskovčana iz prvog dela sezone.

Dres tima, koji je u jesenjem delu sezone napravio najveći uspeh u istoriji plasmanom u osminu finala Kupa i duela sa Partizanaom, zadužili su Filip Tolić, Filip Miljković, Strahinja Jovančić i Miljan Ljubenović.

Tolić u Leskovac stiže iz pirotskog Radničkog, gde je godinama unazad bio kapiten tima i jedan od stubova te ekipe u Prvoj ligi Srbije. Miljković će dres Vlasine zameniti dresom Dubočice, dok će veliko pojačanje u defanzivnoj liniji predstavljati i Jovančić, nekadašnji fudbaler Jagodine.

Ono što će leskovačke ljubitelje fudbala sigurno najviše obradovati je dolazak Miljana Ljubenovića, velikog talenta kojeg su povrede sprečile da napravi značajniju karijeru. On je svoje prve fudbalske korake napravio u leskovačkoj Slogi, gde je kao kapiten u kadetskoj selekciji predvodio taj tim do Kvalitetne lige Srbije. Nakon teške povrede, prethodnih 6 meseci proveo je u Moravcu iz Mrštana, a od početka priprema trenira sa novim saigračima.

Fudbaleri Dubočice nisu se u jesenjem delu sezone proslavili, pošto su u trećem rangu takmičenja uspeli da zabeleže svega 5 trijumfa, pa sa 22 osvojena boda trenutno zauzimaju tek 6. mesto na tabeli i daleko su od povratka u Prvu ligu Srbije, ali su dovođenjem 4 nova fudbalera pokazali da već sada razmišljaju o formiranju tima za narednu sezonu.

Podsetimo, doskorašnjeg trenera Slavišu Božičića na klupi Dubočice zamenio je Marko Perović, koji se posle 30 godina vratio u klub gde je započeo svoju fudbalsku karijeru.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milenković sudija

    18:24 // 8. 2. 2022.

    Što ne pišete da će novi predsednik da bude vlasnik hotela Bavka.
    Sadašnji predsednik postaje gendirektor stadiona a sadašnji sp.dir.postaje šef skautske službe zadužen za reon Lebane,Vučje,Grdelica,Vlasotince,Han.
    Bosanac Starčević dobija zaduženje glavnog šefa za održavanje terena.
    Dušan Savić postaje glavni "baja" kluba nešto kao Terza u Zvezdu.
    Ovo je ovako iz prve iz Meskovog kabineta.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: