Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:02, 16. 10. 2020.

| Sport

Četvorica vaterpolista Naisa zaražena kovidom, meč sa Zvezdom odložen

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Bazen Čair plivanje
Čekaju pomoć Grada da testiraju i ostale; foto: Vanja Keser

U 4. kolu Superlige Nais je trebalo da gostuje Crvenoj zvezdi, ali je taj meč odložen jer je ustanovljeno da su četvorica vaterpolista niškog sastava zaražena koronom, kaže predsednik Skupštine kluba Milan Krstić.

Odluka Vaterpolo saveza Srbije je da ukoliko je četiri ili više igrača jednog kluba zaraženo, meč može da se odloži. To je iskoristio Nais, s obzirom na to da je reč o ključnim igračima, a rok da odigra odloženi meč je 21 dan.

Niški vaterpolisti su pre dve nedelje igrali sa Partizanom, za koji se ispostavilo da takođe ima zaražene. Jedan od igrača Naisa se potom požalio na blagu temperaturu i ustanovljeno je da je pozitivan, kaže Krstić, a onda je klub odvojio novac i platio testiranje još šestorici koja su se požalila i na najmanje simptome.

Bukvalno nikom nije ništa, osim poremećenih čula mirisa i ukusa. Testirana su sedmorica, a četvorica su bila pozitivna. Stigao je mejl epidemiologa da bi trebalo da se testiraju svi igrači i očekujemo podršku Grada da testiramo sve. Znamo da je Partizan sve testirao besplatno, očekujemo i mi isto, jer opet, treba platiti 6.000 dinara po testu, mi imamo 18 igrača i dva trenera - priča Krstić.

Kada će se igrati meč sa Crvenom zvezdom biće kasnije naknadno određeno, a Krstić ne isključuje mogućnost da će Nišlija igrati već sledeći meč, protiv VK 11. april Novi Beograd. On je na programu poslednjeg dana oktobra, jer kreće dvonedeljna pauza u Superligi, zbog obaveza reprezentacije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija

    19:21 // 16. 10. 2020.

    Drz te se momci.
    Sram da je beogradjane koju su vas zarazili,sto se nisu testirali pre utakmice sa vama???

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: