Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:17, 17. 12. 2019.

| Sport

Crvena zvezda "označila" Čumića, Radničkom rano da govori o odlascima

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Nikola Čumić
Mladi talenat na radaru šampion Srbije; foto: Vanja Keser

Ono što se već neko vreme provlači kroz medije nedavno je dobilo i zvaničnu potvrdu u vidu izjave sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele - na radaru Beograđana je talenat Radničkog Nikola Čumić. U niškom klubu pak kažu da je mladi reprezentativac Srbije i dalje pod ugovorom, kao i da je još rano govoriti bilo o odlascima, bilo o novim licima na "Čairu".

Da bi talentovani 21-godišnjak mogao na zimu da ode na stadion "Rajko Mitić" mediji već neko vreme plasiraju kao već gotovu stvar. Mrkela je u nedavnom intervjuu za Mozzart sport i potvrdio interesovanje crveno-belih, inače opterećenih velikim brojem stranaca.

Ipak, na "Čairu" za sada sve miruje, ne komentarišu Čumića, ali ni ostale igrače, pa kažu da će informacija biti posle Nove Godine - kada krene prelazni rok. Trener Milorad Kosanović jedino je govorio o Nerminu Haskiću, za koga je rekao da može da ide ako pronađe inostrani angažman, a možda će ista situacija biti i sa drugim napadačem niškog sastava Stefanom Mihajlovićem.

"Rezove" među fudbalerima i ranije je najavljivao Kosanović, ali ni tada, a ni sada, nije precizirao o kome se konkretno radi, ali je rekao da će se o odlascima govoriti tek kada se pronađu pojačanja.

Imamo interni dogovor ko bi mogao da ode, neki odlaze u druge klubove. Ne bih da pričamo dok se to ne desi. To je pojava koja je stalna, ali ima onih koji više ne mogu da ostanu jer ne zadovoljavaju. Nećemo ništa objavljivati dok ne vidimo ko može da dođe. Uvek je problem zimi naći slobodne I kvalitetne igrače, izdgovarali smo ko može da ode, a trebaju nam dva ili tri visoko kvalitetna igrača - rekao je Kosanović.

Ponovo je Kosanović prokomentarisao i strance, koji su u redovima Radinčkog i sada prekobrojni, te je naglasio da ukoliko dolazi neko ko nema srpsko državljanstvo - mora da bude duplo bolji od postojećih fudbalera niškog sastava.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • deki

    13:37 // 18. 12. 2019.

    Toncev odlazi

  • Ouzo

    17:23 // 17. 12. 2019.

    Kad gospodar naredi,nema odbijanja!Ne femkajte se,doslo vreme da ga prekomanduju iz drugog tima u prvi !

  • Nišlija

    14:29 // 17. 12. 2019.

    Slobodan Haskić, Mihajlović, Čumić...pa ko će ostati!? Ja sam do ove izjave "uspešnog" trenera mislio da Radničkom samo preti ulazak u plej-out fazu ali posle ove izjave čini mi se da Radničkom predstoji borba za opstanak u ling long ligi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: