Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:01, 19. 8. 2017.

| Sport

Čukarički i Radnički odigrali bez golova

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički
Bez iznenađenja u startnoj postavi Nišlija; foto: Vanja Keser

Na stadionu na Banovom brdu, Čukarički je uspeo da se odbrani i povrati samopouzdanje poljuljano lošim partijama od početka nove sezone, pa je utakmica sa Radničkim završena bez golova. Niški fudbaleri su odigrali loše prvo poluvreme, povratili se u drugom, ali nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika.

Tokom čitavog prvog dela fudbaleri Radničkog bili su u podređenoj poziciji i nikako se nisu snalazili na terenu. Beograđani su to obilato koristili i pritiskali ih sa svih strana, stvarali brojne prilike, ali je golman Mladen Živković sve branio. Gosti su tek u 39. minutu uputili prvi šut ka golu, koji je išao van okvira, a onda su usledile još dva, ali ništa uspešnija.

Nakon pauze, Nišlije su postale mnogo konkretnije, te su samo par minuta nakon povratka na teren uputili prvi šut u pravcu Aleksandra Kirovskog. Uzvratili su Beograđani istom merom, a u nastavku su timovi bili potpuno izjednačeni, te se na beogradskom stadionu do kraja ništa posebno nije dešavalo.

Radnički će u sredu ugostiti Mladost iz Lučana u zaostalom meču 2. kola Super lige, a već za vikend ih očekuje “komšijski” derbi na “Čairu”, protiv Radnika iz Surdulice.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dušan Popović

    19:10 // 21. 8. 2017.

    Obavezno Mrka u napad.A šta je sa dolaskom Trajkovića ? Da se što pre sruši zapad i napravi novi.

  • Roki

    22:43 // 19. 8. 2017.

    Bravo,bravo,bravo momci na osvojenom velikom bodu!!!Sve cestitke i nasem golmanu koji je zacarao svoju mrezu!A jos draze mi je sto ce Placko opet da suzi i trazi neke izgovore a ostade kratkih rukava...Da mu pokazemo da smo i Mi tvrd orah za njega...i da zube polomi....Jedino me zabrinjava njihovih 9 suteva u okvir gola naspram nasih 2.trebalo bi malo trener i igraci da razmisle i porade na tome.

    • Kineski zid

      22:26 // 20. 8. 2017.

      Ma ne sekiraj se za golmane oni su uvek na nivou. Svaka cast za odbrane Zivkovica samo neka nastavi ovako , svaka mu cast ! Napred Kapiten Aca i njegova druzina u sredu za nova 3 boda !!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: