Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:27, 2. 3. 2014.

| Sport

Ćulum: "Nisam igrao nesportski"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
culum-i-ninkovic.jpg
Duel Milana Ćuluma i Nikole Ninkovića; foto: Star Sport, mozzartsport.com

Fudbaler Radničkog iz Niša Milan Ćulum rekao je nakon utakmice sa Partizanom da nije načinio nesportski gest da bi dobio crveni karton nakon što ga je gurnuo Ninković.

U porazu od Partizana Radnički je ostao sa desetoricom igrača u finišu meča nakon što je sudija Novica Anđelovski isključio Milana Ćuluma. Ovaj igrač Radničkog je prethodno načinio neoprezan start nad Nikolom Drinčićem, a onda ga je sa leđa gurnio kapiten Partizana Nikola Ninković koji je takođe dobio isključenje.

- Ne znam zašto me je sudija isključio. Stvorila se bespotrebna gužva, ali nisam načinio nesportski gest prema nekon igraču Partizana - rekao je nakon utakmice Milan Ćulum, igrač Radničkog.

Strelac drugog gola za Partizan Nikola Ninković (19) je rekao da nije udaradio Milana Ćuluma.

- Napravio sam glupost. Nisam udario Ćuluma, samo sam ga gurnuo u glavu, ali to što sam i krenuo ka njemu bilo je dovoljno sudiji da me kazni crvenim kartonom ć izjavio je Ninković za Sportski žurnal.

Još nije poznato koliko utakmica će propustiti Ćulum, a u narednom kolu Radnički dočekuje Rad u subotu, 8. marta na stadionu Čair.

Ninković ulazi u gužvu i gura Ćuluma (1:10)

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • RDN

    16:28 // 3. 3. 2014.

    Karate potez onog nazovi coveka nije ni faul i zato nam je fudbal tu gde je jeste.U Evropi za takav start sudija daje crveni bez razmisljanja!O cemu ovaj gore prica,cije ponasanje nije za Evropu?

    • Zona

      17:43 // 3. 3. 2014.

      Ja upravo to i kazem,pokusaj udaranja,pokusaj starta sa namerom da se protivnicki igrac povredi je direktni crveni karton,ponasanje Ninkovica je posebna prica zato je ovo Balkan.

  • Meraklija iz centar

    22:41 // 2. 3. 2014.

    ...takodje,u zadnjem napadu,sudija kolarevicu svira ostru igru,a bila je dobra situacija za golom.

  • Meraklija iz centar

    22:40 // 2. 3. 2014.

    ...od strane obradovica,i zestoko fauliranje nasih igraca,od toga dosudjen svaki 2,3.takodje,prvog gola ne bi ni bilo,da je sudija dao ocigledan faul nad nasem igracem,iz koje je usledila kontra...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: