Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:09, 2. 2. 2018.

Cvetanović: Sport je izvor korupcije u Leskovcu

cvetanovic Nije precizirao o kojim klubovima je reč, foto: B.A.

Ocenjujući loše rezultate leskovačkih sportskih klubova, kao i loš rad rukovodstva, koje se godinama ne menja, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je da je sport u Leskovcu izvor korupcije, naglašavajući da on to mora da zaustavi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Le

    14:44 // 2. 2. 2018.

    Sa takvim nacinom razmisljanja je ugasen sport u Leskovcu. Gradjani Leskovca nemaju mogucnost da odgledaju ni jednu kvalitetnu sportsku prestavu u bilo kojoj grani sporta a deca buducnost da se u nekoj sportskoj grani ostvare profisionalno kroz rad i treninge.Leskovac je jedini grad u zemlji gde sport gotovo da ne postoji.Varosica Surdulica ima deset puta veci budzet za sport od Leskovca.Zalosno.

    • GoranČe

      08:53 // 3. 2. 2018.

      Пример Сурдулице (мислим пре свега на фк) није пример ни за једну општину у Србији. Сав тај новац који помињете иде у џепове фудбалера, менаџера и руководилаца а фудбалери и остали спортисти у Сурдулици са околином могу само да отресају прашину и воду са себе кад ови први прођу поред њих у бесним аутомобилима

  • Sportista

    22:53 // 2. 2. 2018.

    Svi znamo za korupciju u sportu i to nije nista novo ali korupcija ne sme biti izgovor da lokalna vlast potpuno zapostavi sport i u ovaj po meni veoma vazan segment drustvenog zivota ne obezbedi ni jedan dinar. U zdrastvu je jos veca korupcija pa to ne znaci da treba da zatvorimo nase bolnice nego da pohapsimo lopove.Cini mi se da je korupcija samo opravdanje za unistavanje sporta u Leskovcu.

  • Zuta patka

    13:22 // 3. 2. 2018.

    Leskovcani vode sport i klubove iz Beograda gde drze rostilj, a kako je u Beogradu vise stanovnika nego sto bi to realno trebalo da bude oni moraju vise da izdvajaju za sport u Beogradu nego za Leskovac nego ranije.

  • Branislava Veljovic

    13:49 // 6. 2. 2018.

    Da li gradonačelnik vidi kakvi su uslovi u sportskoj hali pored Gimnazije, u kojoj deca treniraju košarku? Hala je u fazi raspadanja a priča se kako se ulaže u sport. Očekuje se rezultati od dece a gradonačelnik ne želi da primeti u kakvim se uslovima igra u navedenoj hali. Strasno! Gospodine gradonačelnice uložite u tu halu a onda tražite besprekorne rezultate.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: