Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:08, 2. 3. 2016.

| Sport

Da li je Partizan dao Radničkom gol iz ofsajda? (Video)

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Foto ofsajd Partizan Radnički
Foto: Arena sport

Vodeći gol Partizana u četvrtfinalnom duelu Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša izazvao je velike sumnje, jer je, sudeći prema usporenom snimku, postignut iz ofsajda.

Niški klub pretrpeo je poraz u tom meču, ali je u 16. minutu Partizan došao u vođstvo golom iz ofsajd pozicije. Strelac pogotka Nemanja Mihajlović u trentuku pasa Saše Ilića bio je u liniji sa odbrambenim redom Nišlija, ali se fudbaler Partizana Saša Lukić uključio u akciju i kada ga je lopta dodirnula Mihajlović je uveliko bio na nedozvoljenoj poziciji.

Anketa

Mladen Heleta, višegodišnji sportski novinar niških Narodnih novina i TV Belami, smatra da je najkvalitetniji srpski fudbalski sudija napravio očiglednu grešku.

Moje mišljenje je da je očigledan ofsajd. Sudijska trojka takvog renomea, koji će suditi Evropsko prvenstvo i koja je jedna od najboljih u Evropi, napravila je veliku grešku. Takva odluka umnogome je uticala na dalji tok meča - rekao je on.

Da li je na ovakvu sudijsku odluku uticao žestok pritisak iz tabora crno-belih nakon spornih situacija u nedavno odigranom “večitom derbiju” dosuđenih na njihovu štetu ili se i “najboljima desi da pogreše” videćemo u danima koji slede.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandar Stepanovich

    14:50 // 3. 3. 2016.

    Losa analiza. U momentu kada je Kosovic pustio loptu ka kaznenom, Mihajlovic je bio u trku iz dozvoljene pozicije. Lopta je propustena kroz noge od Ilica i bez dodira, tako da ovo nije bio off-side. Pogledajte segment 0:10

  • b.i.

    13:46 // 3. 3. 2016.

    Citam komentar Jove, covek je sto posto u pravu, sve sto treba rekao je. Sudjenje je bilo kriminalno i samo se nadam da smo u stanju da u nedelju napunimo stadion i podrzimo igrace jer su to zasluzili, da pobedimo i odemo plus pet u odnosu na taj tim cije ime necu ni da spomenem, to bi mi ulepsalo ne nedelju nego godinu. Napred Radnicki!

  • Saki

    11:41 // 3. 3. 2016.

    Cekamo revans na Cairu i tri boda.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: