Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:08, 2. 3. 2016.

Da li je Partizan dao Radničkom gol iz ofsajda? (Video)

Foto ofsajd Partizan Radnički Foto: Arena sport

Vodeći gol Partizana u četvrtfinalnom duelu Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša izazvao je velike sumnje, jer je, sudeći prema usporenom snimku, postignut iz ofsajda.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Aleksandar Stepanovich

    14:50 // 3. 3. 2016.

    Losa analiza. U momentu kada je Kosovic pustio loptu ka kaznenom, Mihajlovic je bio u trku iz dozvoljene pozicije. Lopta je propustena kroz noge od Ilica i bez dodira, tako da ovo nije bio off-side. Pogledajte segment 0:10

  • Jova

    22:12 // 2. 3. 2016.

    Ne razumem cemu znak pitanja na kraju. Potpuno je ocigledno da je ofsajd! A pre penala se jasno videlo da je Bulatovic sapleten i plus ono nije penal! Lepo je Aca rekao ono sto je rekao pre utakmice ali dzaba ! Mazic je sudio vise puta nama do sada i svaki put je namerno ostetio (manje ili vise) Radnicki. Mene zanima da li je lopta pobegla Marijanovicu pre gola. Na onom snimku koji su jedva prikazali se ne vidi. Ali je igrac Partizana rekao da je lopta izasla a poznato je da znaju I sami da presude i tako bi! I jos nesto Rastavac je opet stavio Apostola levo i nije bio opasan kao u predhodnim utakmica kada je igrao desno . Tomic takodje ne treba da igra stopera vec zadnjeg veznog. Zbog te dve stvari smo zatvorili sami sebe u napadu. Verujem da bi smo dali dva gola da su igrali te pozicije. Jovanovic na golu car! On treba u repku a ne Kahriman pa je i Zivkovic pozivan a gde je sad. Poruka svim igracima: mozete u repku samo ako igrate za dva zla Srpskog fudbala! Okrecimo Beograd ( ali govnima )!

    • Vlada

      00:33 // 3. 3. 2016.

      Penal je bio. I meni je bilo sumnjivo da je bio kontrafaul. Međutim na usporenom snimku se vidi da je Bulat sam sebe sapleo. Valjda je hteo zadnjom nogom da pokuša da zaustavi loptu, ali je samo zaustavio svoju drugu nogu :)
      Ofsajd neću da komentarišem jer su ga videli svi, osim onog ko je trebao da ga vidi.
      Ono što me zanima je baš taj sporni gol aut. Nisam siguran d je čitava lopta bila vani.

  • nikola

    22:34 // 2. 3. 2016.

    1. Naravno da je bio ofsajd.
    2. Kod gola Todorovića, Marjanoviću lopta nije izašla.
    3. Ruka jednog Partizanovog igrača u 2. poluvremenu u šesnaestercu.
    4. Kod penala, apsolutno nenamerno igranje rukom Bulatovica koji je na zemlji.
    5. Stoper Partizana Jovanovića 3 puta povlači sa leđa naše igrače i prolazi sa samo 1 kartonom.
    6. I još mnogo sitnijih stvari.

  • jof

    08:25 // 3. 3. 2016.

    Doziveli debakl u prvenstvu,pa sada moraju da osvoje Kup.Sto ne registruju Mazica za svog igraca,jer im on i onako godinama donosi pobede?

  • Saki

    11:41 // 3. 3. 2016.

    Cekamo revans na Cairu i tri boda.

  • b.i.

    13:46 // 3. 3. 2016.

    Citam komentar Jove, covek je sto posto u pravu, sve sto treba rekao je. Sudjenje je bilo kriminalno i samo se nadam da smo u stanju da u nedelju napunimo stadion i podrzimo igrace jer su to zasluzili, da pobedimo i odemo plus pet u odnosu na taj tim cije ime necu ni da spomenem, to bi mi ulepsalo ne nedelju nego godinu. Napred Radnicki!

  • Мераклија Пантелеј

    00:13 // 3. 3. 2016.

    Могао је бар да нам јави неко од чланова ''европске судијске тројке'', како их најави коментатор у преносу, шта ће да се деси да не арчимо паре за пут у Белиград - ми смо мали клуб нисмо државни пројекат да нас држава финансира или опрашта дугове.

  • sugradjanin

    07:41 // 3. 3. 2016.

    Za sta sluzi autrihter? Trebao je Mazic da izvede i penal,posto ne umeju da daju gol.SRAMOTA za fudbal.

  • ГоранЧе

    23:59 // 2. 3. 2016.

    Ако Апостоловићу читаш ове коментаре онда ме добро слушај "Имаш и брзину и технику да питаш сваког бека у лиги са које стране хоће да га прођеш али НЕ, ти као да си се постидео што си добио шансу да играш пре других па би да се што пре вратиш на клупу...јел гле чуда, на њој не може да се погреши"

  • ***

    07:22 // 3. 3. 2016.

    Mazic je uvek bio najbolji fudbaler Partizana.

  • John Terry

    07:35 // 3. 3. 2016.

    Mene zanima samo hoce li biti sankcija za celnike Partizana, posle pritiska na sudije nakon derbija, koji je rezultirao ociglednom kradjom u kup utakmici protiv Radnickog. Sta je Radnicki kriv ako je cak i ostecen Partizan u derbiju?

    • janicije

      08:55 // 3. 3. 2016.

      Mnogo vise im znaci pobeda nad Radnickim,jer ce verovatno nesto i osvojiti.Protiv Zvezde su mogli i da pobede sa pet razlike i opet ne bi bili prvi.Ovako ce najverovatnije osvojiti kup.Mazic je bas dobar igrac.Dokazao je kako se brane boje kluba.

    • John Terry

      09:19 // 3. 3. 2016.

      Ma znam...zato su i kmecali toliko posle derbija.

  • Opa

    08:24 // 3. 3. 2016.

    Jedva cekam da procitam saopstenje uprave jednog od dva drzavna projekta. Cenim da ce biti objektivno.

  • Jova drugi

    08:47 // 3. 3. 2016.

    I tako "nastade" velika dvojka srpskog fudbala, a svi ostali klubovi su tu čisto da oni ne bi samo igrali medju sobom ! Još da smo pametni ovde u Nišu, pa kada nam gostuju i jedan i drugi od tih "velikih" da napunimo Čair , ali na "Meraklijski način", a ne da im pravimo užitak kao da igraju u sred BG-a !!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: