Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:35, 5. 7. 2017.

| Sport

Danas konačna odluka o Železničaru, nema potvrde o treneru

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Rukometni klub Železničar
"Želja" je najozbiljniji kandidat za "vajld kartu", zbog značaja Niša za rukomet i istorije samog kluba; foto: Vanja Keser

“Ozdravljenje”, odnosno vraćanje dugova, formiranje novog tima i stručnog štaba, kao i u kom će se rangu takmičiti Železničar, neke su od glavnih tema u rukometnim krugovima naše zemlje. Za danas u 15:30 zakazana je sednica na kojoj će biti odlučeno u kojoj ligi će nastupati, a prema nepotvrđenim informacijama najbliži klupi niškog kluba je selektor ženske reprezentacije Ljubomir Obradović.

Sportski žurnal je javio čak i da je potpisan jednogodišnji ugovor sa Obradovićem, uz saglasnost Rukometnog saveza. Iako Južnim vestima nije potvrđeno da je saradnja niškog tima sa selektorom uspostavljena, ovu informaciju sportski direktor Slobodan Milosavljević nije ni negirao.

Ja to nisam rekao, niti stojim iza bilo koje reči. Ne prejudiciram nijednu odluku. Danas je Upravni odbor i tada će se sve znati - rekao je Milosavljević.

Ipak, u “Želji” ne žele da daju bilo kakve dodatne informacije, sve dok ne “padne” odluka o tome u kom rangu će nastupati u sledećoj sezoni. Oni su podneli aplikacioni list za Super ligu i večeras će se znati da li će ih najjača liga ponovo primiti u svoju zajednicu.

Ova mogućnost se javila, jer je jedno mesto u ovom takmičenju upražnjeno plasmanom Vojvodine u Regionalnu ligu. Tako je "Želja", prema pisanju Žurnala, najozbiljniji kandidat za “vajld kartu”, s obzirom na to da je Niš jedan od rukometnih centara Srbije, a i klub ima dugu tradiciju prožetu uspesima.

Podsetimo, zbog ogromnih dugovanja, sve kategorije Železničara bile su primorane da pauziraju godinu dana sa takmičenjima. Sada se priprema Unapred pripremljeni plan reorganizacije, čijim bi usvajanjem račun kluba bio deblokiran i mogao bi da se vrati na listu onih koje finansira Grad. Takođe, sportski direktor je rekao i da je izvestan sponzor, koji bi na sebe preuzeo troškove za sledeću sezonu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sport

    20:20 // 5. 7. 2017.

    Rukomet u nisu se ponovo radja.Kad bi uspele da se mobilisu sve niske snage zelja bi bila u samom vrhu srpskog rukometa.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: