Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Danilo Grujić

  • Jelena Milošević

    Poslanica SSP-a ministarki Grujičić: "Da li i niški lekari treba od predsednika da traže mikroskop?"

    Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obečao da će lično doneti mamomgraf leskovačkoj bolnici, niška poslanica SSP-a Jelena Milošević upitala je ministarku zdravlja Danicu Grujičić da li i niški lekari treba da se nadaju poseti predsednika kako bi konačno dobili neophodnu opremu za rad.

    (6) detaljnije
  • grujić danilo

    Grujić završava karijeru - postaje sudijski instruktor

    Nakon što je "precrtan" sa liste superligaških sudija za narednu sezonu, Nišlija Danilo Grujić objavio je da završava sudijsku karijeru i da je zatražio od Fudbalskog saveza Srbije i Stručne strukovne organizacije sudija da postane sudijski instruktor.

    (8) detaljnije
  • grujić danilo

    Danilo Grujić skinut sa liste superligaških sudija

    Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije nedavno je dobila novog predsednika - Dejana Filipovića, a jedan od prvih njegovih poteza je revidiranje superligaške liste sudija koja će u narednoj sezoni imati 20 članova. Precrtane su 4 sudije, po jedan iz svakog regiona, a sa juga je otpao jedan od najpoznatijih i verovatno najveće ime na listi - Danilo Grujić.

    (16) detaljnije
  • fudbal lopta sudija - kosta

    Fudbalske sudije iz Rasinskog okruga tražile da ne sude Srpsku ligu Istok

    Nezadovoljni statusom i tretmanom u tekućoj sezoni Srpske lige Istok, a sve zbog toga što nisu hteli da učestvuju u, kako navode, favorizovanju pojedinih klubova, 7 sudija iz Rasinskog okruga koji sude taj rang takmičenja su tražili da ne sude na utakmicama poslednja 2 kola prvenstva. Iz sudijske organizacije Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije odgovaraju da su pomenute sudije bile angažovane prema zasluzi i ocenama koje su dobijali na utakmicama koje su sudili, a ostale delove dopisa ne komentarišu.

    (2) detaljnije
  • fudbal lopta KOSTA

    Prva liga: Južnjacima samo 2 boda od mogućih 9

    Bez pobeda ekipa sa juga Srbije završene su utakmice 30. kola Prve lige Srbije odigrane za vikend. Dinamo je poražen u Vranju od Borca iz Čačka (0:1), Dubočica je remizirala u Kraljevu sa Slogom (2:2), a najviše bure bilo je u Pirotu gde je Radnički odigrao nerešeno sa Trajalom (1:1).

    detaljnije
  • Danilo Grujić

    Nišlija sudio meč Konga i Burkine Faso, fudbaleri ga pozdravili na srpskom

    Prijateljsku utakmicu u španskom gradu Marbelja odigrale su reprezentacije dve afričke države Konga i Burkine Faso, a sudio im je Nišlija Danilo Grujić. Kako je Kongu ovo bila generalna proba za afrički Kup nacija tražili su kvalitetno suđenje i izbor je pao na Srbina, koji kaže da su selektori bili oduševljeni deljenjem pravde, a poseban utisak na njega je ostavilo to što su ga neki od fudbalera pozdravili na srpskom jeziku.

    (6) detaljnije
  • Grujić Živković

    U plej-ofu za Ligu šampiona Nišlija sudi Nišliji

    Još jedan krug dvomeča ostao je do trenutka kada će se znati svi učesnici novog izdanja Lige šampiona, a među 12 timova koji su prošli kvalifikacije i domogli se plej-ofa nalazi se portugalska Benfika i u njoj Nišlija Andrija Živković, kojima će u večerašnjem okršaju sa PAOK-om suditi još jedan Nišlija Danilo Grujić. Među predstavnicima ovog grada su i Nemanja Radonjić i Nikola Stojiljković u dresovima Crvene zvezde.

    (2) detaljnije
  • danilo grujic

    Nišlija sudi meč kvalifikacija za Ligu šampiona

    Poznati sudija iz Niša Danilo Grujić određen je da sudi revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koju će u Jermeniji 10. jula igrati Alarškert i škotski Seltik.

    (2) detaljnije
  • Grujić Mažić tim finale Lige šampiona

    Grujić: Finale Lige šampiona je nešto za šta se živi

    Olimpijski stadion u Kijevu, u publici 70.000 ljudi, na terenu Liverpul i Real Madrid koji “jurišaju” da krunišu sezonu i osvoje trofej klupskog prvaka Evrope, a među njima jedan Nišlija. Reč je o sudiji Danilu Grujiću, koji za "Južne vesti" kaže da je to finale “nešto za šta se živi”, dok o povredi Mohameda Salaha, najviše analiziranom trenutku u finalu, kaže da je procena da li je Ramos želeo da ga povredi bila nemoguća.

    detaljnije
  • Danilo Grujić

    Nišlija sudi finale Lige šampiona

    Tim Milorada Mažića, a u njemu i niški arbitar Danilo Grujić, kako piše na zvaničnom sajtu UEFA, sudiće finale Lige šampiona. Nišlija kaže da je za njega ovo ostvarenje sna i da je to upravo ono čemu su se nadali sve ove godine.

    (5) detaljnije
  • Danilo Grujić

    Nišlija sudi Ligu Evrope, pa “večiti” derbi

    Četvrtfinalni okršaj Lige Evrope između Sportinga i Atletika iz Madrida sudiće tim Milorada Mažića, a među njima i Nišlija Danilo Grujić. Okršaj u Lisabonu zakazan je za večeras od 21:05, a nakon njega Grujić se vraća u Srbiju, gde će po treći put u poslednjih godinu dana biti glavni sudija u duelu Crvene zvezde i Partizana.

    (5) detaljnije
  • Danilo Grujić

    Danilo Grujić sudi "večiti derbi"

    Poznati fudbalski sudija iz Niša Danilo Grujić biće glavni sudija predstojećeg, 154. ligaškog susreta, između Crvene zvezde i Partizana, koji se igra u utorak.

    (3) detaljnije
  • Danilo Grujić

    Grujić: Isto se pripremam i za Barselonu i za Palilulac

    I pored toga što često deli pravdu na evropskim takmičenjima, poput ovonedeljnog meča osmine finala Lige šampiona između Bajerna i Arsenala, fudbalski sudija iz Niša Danilo Grujić tvrdi da se isto sprema i za njih i za niže domaće lige.

    (7) detaljnije
KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: