Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:14, 20. 4. 2017.

| Sport

Debakl Kalče u hali “Čair”, šansu za popravni imaće već u subotu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
U subotu će igrati protiv Letećeg Holanđanina; foto: Vanja Keser
U subotu će igrati protiv Letećeg Holanđanina; foto: Vanja Keser

Izuzetno loš meč odigrali su futsaleri Kalče u hali “Čair” gde su, rezultatom 0:6, izgubili od Euro Motusa, koji se zahvaljujući ovoj pobedi popeo na lidersku poziciju Prve lige. Nekoliko bitnih igrača nije bilo u niškom sastavu, kažnjeni golman Milan Đorđević mnogo je falio timu, a i oni koji su nastupili imali su očigledan manjak motivacije.

U igri Nišlija ništa nije išlo kako treba, a Marko Ilić je jedini imao neke prilike da ugrozi gol protivnika, mada su se oni svakog puta odbranili. To se delimično može objasniti i time što ni pobeda ne bi imala neki značaj za konačan plasman Kalče, koji gotovo da nema šanse da sustigne trećeplasirali FON, dok je za Beograđane ona imala ogromno značenje. 

O nadmoći Euro Motusa dovoljno svedoči to što su gol dali već u 1. minutu, a poslednjih 5 minuta igrali bez golmana, umesto koga je u igru ušao 5. igrač, što je situacija karakteristična za same završnice mečeva u kojima onaj koji gubi rizikuje.

Po 3 gola dali su gosti u oba poluvremena, a dodatni problem za niški tim, osim očiglednog manjka motivacije, koncentracije i volje, bilo je i neigranje nekolicine ključnih igrača, što je naglasio i njihov trener Vladan Miladinović.

Ogroman hendikep je bio što Milan Đorđević nije branio, a u ovom sportu je golman pola ekipe. Pavlović nije loš golman, ali nema kontinuitet u branjenju, prvi gol je primio kroz ruke i to je već odredilo mnogo toga, jer ovo je iskusna ekipa koja zna da drži loptu. Naši igrači su dobri, ali kada krene naopako protiv ovakve ekipe, tu nema povratka - kaže Miladinović.

Šansu za popravni Kalča će imati ponovo na svom terenu i to već u subotu, 22. aprila od 18:30, kada će ugostiti ekipu Leteći Holanđanin iz Vrbasa. Oni su pretposlednji na tabeli, a u 2017. godini su uspeli da pobede samo jednom, što Nišlije postavlja za velike favorite u ovom susretu.

Ipak, u prvom delu sezone, ova dva tima su odigrala nerešeno u Vrbasu, mada su tada domaći igrači bili u puno boljoj formi nego sada.

Prva futsal liga, 18. kolo: Kalča Memoris - Euro Motus 0:6 (0:3)

Hala: Čair, Niš

Sudije: Dragan Radisavčević (Kraljevo), Bojan Burojević (Čačak) i Oliver Nikolić (Niš)

Strelci: Simeun Kopanja (1. i 6. minut), Milan Živić (19. minut), Vladimir Milosavac (25. i 27. minut) i Nenad Roknić (27. minut)

Kalča: Pavlović, Nikola D. Stanković, Janković, Ilić, Matejev, M. Đorđević, Ristić, Stamenković, Ivečić, J. Đorđević

Euro Motus: Joksimović, Šošo, Roknić, Kopanja, Lazarević, Vulić, Krasnić, Milosavac, Tepavčević, Filipović, Živić, Stanojević, Aksentijević, Popović

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: