Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Dejvis kup

  • Novak Đoković

    Medvedev predao, Srbija vodi 2:0

    Nakon što je na kratko zabrinuo navijače zbog izgubljenog prvog seta i lošeg početka drugog, Novak Đoković je ipak ispunio očekivanja i doneo Srbiji 2:0 protiv Rusije u 1. kolu Dejvis kupa. On je u već pomalo ispražnjenoj hali “Čair” vodio protiv Medvedeva sa 2:1 u setovima i 1:0 u 4. kada je Rus bio primoran da preda meč.

    detaljnije
  • Viktor

    Mladi Kačanov namučio Troickog, ali Srbija ipak vodi

    Uz mnogo napetosti, odličnih poena i korektnog, ali glasnog navijanja niške publike, Viktor Troicki je uspeo da donese prvi poen Srbiji u meču 1. kola Dejvis kupa koji se igra u niškoj hali “Čair”. On je pobedio mladog Rusa Karena Kačanova koji je pružio izvanrednu partiju sa 3:2, po setovima 6:4, 6:7, 6:3, 1:6, 7:6.

    detaljnije
  • Đoković

    Prvo nastupa Troicki, Kuznjecov ne igra singl

    Nema iznenađenja na spisku srpskih igrača koji će nastupiti protiv Rusije u meču 1. kola Dejvis kupa u Nišu - tu su Novak Đoković i Viktor Troicki. U protivničkom timu, protivno svim očekivanjima, Andrej Kuznjecov je prijavljen samo za dubl, pa bi duele jedan na jedan trebalo da igraju Kačanov i Medvedev.

    (1) detaljnije
  • Trening-teniseri-glavna-slika-Sanja-Mirkovic

    Puna hala "Čair" na treningu srpskih tenisera

    Tribine niške hale “Čair” bile su ispunjene do poslednjeg mesta, iako je reč samo o treningu tenisera nacionalne selekcije, još jednom su pokazale koliko su ljudi u ovom gradu željni vrhunskog sporta i velikih događaja. Interesovanje je bilo toliko da su neki nisu uspeli da uđu u halu.

    (4) detaljnije
  • Teniska reprezentacija Srbije

    Trening teniske reprezentacije Srbije otvoren za sve

    Mnogi nisu uspeli da nabave karte za mečeve Dejvis kupa u Nišu u kome selekcija Srbije igra protiv Rusije. Zato su najbolji srpski teniseri odlučili da u sredu, 1. februara od 15:30 do 16:30 u hali Čair svi koji to žele mogu prisustvovati njihovom treningu. 

    detaljnije
  • djkovic

    Srpski teniseri odradili prvi trening, hala “Čair” zadovoljila

    Najbolji srpski teniseri su zdravi i puni samopouzdanja pred mečeve protiv reprezentacije Rusije, koji će se od 3. do 5. febrara igrati u hali “Čair”. Igrači obe reprezentacije trenirali su danas u niškoj dvorani, a u srpskom timu kažu da su zadovoljni uslovima.

    (1) detaljnije
  • djokovic

    Đoković stigao u Niš

    Na Aerodrom “Konstantin Veliki”, tokom prepodneva, sleteo je avion u kojem je bio Novak Đoković, drugi teniser sveta, koji će u niškoj hali Čair od 3. do 5. februara igrati u dresu reprezentacije Srbije, u mečevima Dejvis kupa protiv Rusije.

    (9) detaljnije
  • dejvis-kup-karte-M.J

    Nišlije čekale od ranog jutra, ali karata za Dejvis kup više nema?

    Najveći zaljubljenici u tenis od 8 sati jutros, na temperaturi od skoro -10 stepeni, čekali su ispred biletarnica hale “Čair” kako bi kupili karte za mečeve Dejvis kupa koji se igra od 3. do 5. februara u Nišu. Biletarnice zatvorene oko 11:30 uz obaveštenje da karata više nema.

    (13) detaljnije
  • Teniseri

    Najbolji svetski juniori protiv Troickog i Đokovića u Nišu

    Selektori teniskih reprezentacija Srbije i Rusije, koji mečeve 1. kola Svetske grupe Dejvis kupa igraju u Nišu od 3. do 5. februara, objavili su spiskove učesnika, a kao što je najavljivano, i Novak Đoković će po prvi put igrati pred niškom publikom. 

    (2) detaljnije
  • Dejvis kup

    Karte za Dejvis kup samo za one koji su uspeli da ih rezervišu

    Kompleti ulaznica za Dejvis kup mečeve koje će Srbija igrati protiv Rusije u Čairu su rasprodati, ali kako tvrde iz  DD tickets -a ostalo je pojedinačnih karata za sve dane. Međutim, događaj je pomeren sa sajta, tako da sada ni ne može ni da se rezerviše karta.

    (10) detaljnije
  • tenis

    Preopterećen sajt koji prodaje karte za Dejvis kup

    Zbog velike navalice, ulaznice za mečeve Dejvis kup reprezentacije Srbije u hali Čair, koja je krenula nakon vesti da Novak Đoković igra protiv Rusije, u zastoju je sajt "DD tickets", preko koga se karte prodaju, a to je i razlog zbog koga u “Win Win” prodavnicama ne prodaju karte.

    (21) detaljnije
  • Novak Đoković

    Đoković igra u Nišu

    Ono što se poslednjih nekoliko dana pretpostavljalo od danas je izvesno - Novak Đoković će od 3. do 5. februara nastupiti za tenisku reprezentaciju Srbije, u mečevima Dejvis kupa protiv Rusije, koji se igraju u niškoj hali "Čair".    

    (1) detaljnije
  • Dejvis kup

    Počinje prodaja ulaznica za Dejvis kup u Nišu

    Ulaznice za teniske mečeve koji će posle 5 godina reprezentacija Srbije igrati u hali „Čair“ počinju da se prodaju od podneva, najavio je gradski većnik Branislav Kačar. Karte će moći da se kupe na prodajnim mestima DD tickets-a i preko internet portala.

    detaljnije
  • Dejvis-kup-Cair---Petar-Stosic

    Dejvis Kup: Srbija protiv Rusije u Nišu

    Posle pet godina teniska reprezentacija Srbije vratiće se u "Čair", gde će u meču 1. kola Svetske grupe dočekati Rusiju od 3. do 5. februara 2017. godine. 

    detaljnije
  • IMG_0566

    Dejvis kup: Srbija pobedila Švedsku sa 4:1

    U poslednjem meču prvog kola Svetske grupe u niškoj hali Čair Dušan Lajović rezultatom 2:0 pobedio Filipa Prpića. Srbija pobedila Švedsku sa 4:1.

    detaljnije
  • foto: Petar Stošić

    Dejvis kup: Srbija pobedila u Nišu

    U punoj hali Čair Janko Tipsarević pobedio Mihaela Rideršteda rezultatom 3:0 u setovima i tako osigurao Srbiji prolaz u četvrtfinale Dejvis kupa.

    (2) detaljnije
  • srpski dubl

    Dejvis kup: srpski dubl poražen u Nišu

    Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević izgubili su od švedskog dubla rezultatom 3:2 u prvom kolu Svetske grupe u hali Čair. Srbija vodi sa 2:1 u pobedama.

    detaljnije
  • tenis 1

    Dubl meč Dejvis kupa (foto)

    U toku je dubl meč prvoh kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Švedske u hali Čair. Naš dubl vodi sa 1:0 u setovima.

    detaljnije
  • DSCF8695

    Dejvis kup: Srbija vodi 2:0

    Viktor Troicki pobedio je sa 3:1 Mihaela Rideršteda i time je naša Dejvis kup reprezentacija povela sa 2:0 protiv Švedske nakon prvog dana.

    (5) detaljnije
  • janko

    Tipsarević: Hvala niškoj publici

    Pobedom Janka Tipsarevića Dejvis kup reprezentacija Srbije povela je sa 1:0 protiv Švedske u prvom kolu Svetske grupe.

    (3) detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: