Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:29, 10. 11. 2010.

| Sport

Delegacija EHF-a obišla halu Čair

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ – Dvočlana delegacija EHF-a posetila je halu Čair i videla 3D prezentaciju rekonstruisane hale. Konačna odluka biće doneta sredinom decembra.

- Dali smo garancije da će se rekonstuisati hala Čair u roku, koji je septembra 2011. godine. Hala Čair će zadovoljiti standarde EHF-a i moći će da se odigra jedna kvalifikaciona grupa Evropskog prvenstva 2012. godine. Na dobrom smo putu da se to ostvari – rekao je Miloš Simonović, gradonačelnik Niša.

Nakon prezentacije rekonstruisane hale Čair, delegacija EHF-a i predstavnici Rukometnog saveza, Grada Niša i Niš projekta obišli su halu Čair.

- Prezentacija je dobra. Sviđa mi se kako je sve predstavljeno. Nadam se da će biti pozitivan odgovor – rekao je Božidar Đurković, generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije.

Pri obilasku hale Čair, predstavnici EHF-a su kao najveće probleme predstavili nedostatak prostora oko terena. Potrebno je najmanje 3,5 metra čistog prostora od terena do tribina. Da bi se to postiglo, biće potrebno da se sruše zidovi ispod gornjih tribina i skrati prostor za publiku.

- Iznenađeni smo što je ista situacija kao i pre godinu i po kada smo bili u Nišu. Prezentacija je dobra, kao i ideje o rekonstrukciji hale. Samo, treba videti da li je to izvodljivo. Želimo da budemo sigurni da će svi rokovi biti ispunjeni – rekao je Jan Tjuik, predstavnik EHF-a.

Izveštaj će delegacija EHF-a podneti nakon obilaska, a na sastanku sredinom decembra će se doneti konačna odluka da li će se u hali Čair odigrati mečevi jedne grupe na Evropskom prvenstvu 2012. godine.
 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Tasha

    19:20 // 11. 11. 2010.

    Hhahha, pa ovi iz EHF-a jos nemaju pojma gde su dosli. Bice ovakva hala i za 10 godina, a mi cemo da gledamo rukomet ispred TV-a ili kompjutera.

    Kako ovog Simonovica nije bilo sramota da laze i maze ljude kako ce da zavrse halu. Jos tu kao pokazuju ovu animaciju, a dobro znaju da nema nista od toga.

  • @ kursum u srcu

    16:03 // 11. 11. 2010.

    Steta sto nemas shopski naglasak mozda bi razumeo tekst koji komentarises pa ne bi pisao nevazne stvari.

  • Kursum_u_srcu

    00:44 // 11. 11. 2010.

    Juznevesti pustite malo vest kako Planinka iz Kursumlije bije vas Nislije u rukometu! Slobodno objavite i poraz Naisusa kad ga bije manji grad.Nije to sramota.
    Iako mi iz Kursumlije nemamo sopski naglasak kao vi Nislije.Ipak citamo vase novine!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: