Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:29, 19. 4. 2012.

Derbi Prve lige: Donji Srem-Radnički

zoran vaskovic, radnicki Zoran Vasković, kapiten Radničkog; foto: Ivan Mančić

Lider Prve lige Radnički u subotu, 21. aprila od 16h gostuje drugoplasiranom Donjem Sremu. Niški tim trenutno "beži" ekipi iz Pećinaca 5 bodova.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Нишлија

    23:45 // 19. 4. 2012.

    Играчима и стручном штабу Радничког желим пуно среће, пре свега, на овој утакмици! Па да сви будемо задовољни у суботу увече кад се заврши утакмица. Само храбро!

    • Dare, Nis

      00:02 // 21. 4. 2012.

      Idemo momci!Da ih iscepate s' merak!!!

  • nebojsa nakalamic

    14:52 // 20. 4. 2012.

    napred radnicki treba se boriti kao pravi profesionalac za svoj klub treba izbaciti beogradske klubove bsk i ostale iz lige koji imaju po 100 gledalaca a vratiti radnicki krusevac i ostale da vratimo navijace na stadion pozdrav za juga metohije

  • merklije zapad

    01:08 // 20. 4. 2012.

    Ne treba sada posustati. Moramo izdrzati jos malo. Znam da je teska situacija, da su uslovi za rad losi, da kasne plate, neplacene stanarine igracima... Kako cujem neizvestan je i odlazak u karantin pred utamicu. To su nedopustive stvari za klub koji juri super ligu. Ali igraci su puno puta pokazali da vole ovaj klub, i da im je stalo da zavrse poso koji su sami zapoceli, jer su svesni da iza njih ne stoje samo navijaci vec i tradicija duga 90 godina. Ocekujem da se i ovaj put izdignu iznad trenutne situacije kao mnogo puta do sad, a mi cemo biti uz njih u subotu kao i uvek. Upravo dozovi se pameti krajnje je vreme!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: