Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:25, 17. 3. 2021.

| Sport

Derbi četvrtog kola ARKUS lige: Partizan gostuje u Nišu

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
trkulja i antic, rk zeleznicar
Meč počinje od 18:30 u Čairu; foto: JV / Vanja Keser

Nakon dva uzastopna poraza u ARKUS ligi, rukometaši Železničara danas igraju derbi 4. kola, a u hali "Čair" gostuje ekipa Partizana. Utakmica u Nišu igra se od 18:30.

Očekivali su mnogo više u taboru Železničara od starta plej-ofa, najavljivana borba za najviši plasman posle dva poraza sada je daleko, ali kako bi povratili preko potrebno samopouzdanje za nastvak takmičenja, ekipa iz Niša će morati danas da slavi protiv beogradskih crno-belih.

Izabranici Đorđa Teodorovića su samo savladali ekipu Dubočice u prvom kolu, dok su Beograđani upisali dve pobede i poraz od ekipe Metaloplastike u neizvesnoj završnici. Partizan je dodatno ojačao redove pred početak plej-ofa dolaskom crnogorskog internacionalca Lasice, koji je u duelu sa Dinamom postigao 6 golova.

Ove dve ekipe su bile u različitim grupama u prvom delu prvenstva i nisu se sastajale u dosadašnjem delu prvenstva, a poslednji meč odigrali su u prošlogodišnjem četvrtfinalu Kupa, kada su igrači Partizana nakon sedmeraca slavili pobedu. Sada su ipak Nišlije prošle taj stepenik i plasirali se na završni turnir Kupa nakon pobede nad Jugovićem.

Ljubitelji rukometa derbi susret ovog kola mogu direktno gledati na Jutjub kanalu ARKUS lige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    13:10 // 17. 3. 2021.

    Super.samo. napred .

    • Tqorpedo

      19:58 // 17. 3. 2021.

      , A, ko? Gde god nadjes ,zgodno mesto, ti tacku otkucaj ! Ne objavljujejte komentare, koji nisu u skladu sa srpskim jezikom i gramatikom !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: