Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:15, 20. 8. 2015.

Derbi "južne pruge" u petak u Čairu

fk-radnicki-nis.jpg Fudbaleri niškog tima očekuju pun stadion i u petak; foto: Vanja Keser

U petak 21. avgusta od 20 sati Fudbalski klub Radnički iz Niša, trenutno trećeplasirani tim na tabeli, dočekuje novajliju u Superligi ekipu Radnika iz Surdulice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Danijela Nilokic

    18:11 // 20. 8. 2015.

    OKUPLJANJE - Sutra SVI na AMFITEATAR u 17:30 u centru.Idemo pesaka od centra do stadiona.SVI na AMFI pa na CAIR da napunimo stadion IDEMO SVI SVI SVI SVI!-Obavestavajte ljude o ovome da bi sto vise doslo na AMFI pa na CAIR da podrzimo nase igrace.UTAKMICA POCINJE u 20h SVI NA CAIR idemo SVI SV SVI !!! RADNICKI NIS !!!

  • PALILULA

    18:28 // 20. 8. 2015.

    Generale DOLAZIM, iako imam Arenu. Arena je na ČAIRU. Meraklije su kao i uvek uz REAL. Ma kakav derbi?

  • nislija

    20:21 // 20. 8. 2015.

    ubedjen sam da se utakmica kao protiv Vozdovca nece ponoviti. Idemo na pobedu i ostanak u samom vrhu tabele . Ako si nislija bices na stadionu i bodriti nas niski Radnicki i pokazati da se i bez malo para ( a igraci i uprava zasluzili ) moze igrati srcem za Nis i nislije . Ajmooooo svi na stadion !!!

  • shaft

    22:39 // 20. 8. 2015.

    Derbi?Sa dojucerasnjim zonasem?Radnicki je institucija,osnovan 23 godine.Uporno pokusavate da izjednacite Surdulicu i Nis,pa ubacujete pogrdan izraz,izmisljen u Bgd-u,JUZNA PRUGA.Surdulica moze da igra derbi sa Vranjem ili Leskovcem,trenutno imaju lovu,ali sve ce to biti kratkog daha.Fudbal je skupa igracka!

    • mile

      08:51 // 21. 8. 2015.

      Zato sto Ti pises tako o Surdulici,Vranju,Leskovcu zato nas Gde god da odemo nazivaju seljacima.

    • Južna Pruga

      09:09 // 21. 8. 2015.

      Синоним за све оно што каска, заостаје и не напредује већ назадује. То је ЈУЖНА ПРУГА. Није она само нека железничка пруга која се простире јужно од Београда, као што и Београд није оно од чега је све постало и од чега све почиње. Не. ЈУЖНА ПРУГА је целина и шира одредница од јужне односно југоисточне Србије. ЈУЖНА ПРУГА је амбијентална целина. И то не било каква, већ целина коју дефинише и прве

  • iggy

    06:17 // 21. 8. 2015.

    Zna li neko za decu....da li placaju...ili sve isto

    • Danijela Nilokic

      12:36 // 21. 8. 2015.

      Za Decu je besplano u pratnji roditelja koji ima kartu.

  • SrbinMusliman

    11:39 // 21. 8. 2015.

    Tesko je videti nas stadion i porediti sa metalcem ili cak radnikom! Sve sredili, nasminkali. Prodali reklame.. sta radi ova uprava ???

  • shaft

    16:10 // 21. 8. 2015.

    @mile-dragi mile,sve si pogresno razumeo.I samo opusteno,bez nervoze!Leskovac i Vranje su pomenuti jer su blizu Surdulice i nikad nisu igrali 1.ligu!Mnogo decenija treba da prodje da Radnik bude sto i Radnicki,pa da njihov susret bude nekakav derbi.Seljak se ne postaje po mestu zivljenja i mestu rodjenja,vec po manirima!Ako su tebe tako nazvali ,pitaj ih-zbog cega?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: