Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:44, 13. 9. 2018.

| Sport

Derbi kola u Nišu: U Radničkom veruju u pobedu nad Vojvodinom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Vojvodina
Radnički je na drugoj, a Vojvodina na sedmoj poziciji u Superligi; foto: Vanja Keser

Iako stanje na tabeli to ne pokazuje, Vojvodina igra dobar fudbal, smatraju u Radničkom, te je zato prvi meč 8. kola Superlige ujedno i derbi. Nišlije i Novosađani će se sastati u petak, 14. septembra od 18:30 na stadionu "Čair", a domaćini očekuju pobedu uz veliku podršku publike.

Nakon dve nedelje pauze zbog Lige nacija, odiše trener niškog tima Nenad Lalatović pozitivnošću i smatra da njegov tim u nastavku prvenstva treba da krasi igra kakvu je prikazao na prijateljskom meču protiv Rabotničkog prošlog vikenda. Iako su u poslednje dve takmičarske utakmice niški fudbaleri remizirali, i dalje se nalaze na drugoj poziciji Superlige.

Atmosfera između mojih igrača je sjajna, pobednička, oni veruju u sebe, veruju da sutra mogu da pobede i veruju da će svaki naredni meč pobediti. Naravno, ne može stalno da se pobeđuje, ali ja kada vidim kako rade, kako treniraju, meni kao treneru daje samo samopouzdanje. Siguran sam da ćemo se sutra predstaviti u dobrom izdanju - priča Lalatović.

Na povređeni golmanski dvojac Mladen Živković - Ivan Bulajić ni sada neće moći da računa Lalatović, ali kaže da treniraju, te se nada da će za nedelju do deset dana moći da se takmiče. Svi ostali, uključujući i Sinišu Babića, konkurišu za sastav.

Pošto je nakon 7 kola "Voša" prikupila svega 9 bodova i nalazi se na 7. poziciji u Superligi, što očigledno ne zadovoljava ambicije takvog kluba, pre par dana je promenila trenera, pa je tako na mesto Aleksandra Veselinovića došao Dragomir Okuka.

Vojvodina je promenila trenera, svaki trener donosi nešto novo. To mora da nam ukaže da budemo jako oprezni, jer Vojvodina se i pojačala u poslednjim danima prelaznog roka, dovela još tri kvalitetna igrača. Imaju jako brze ofanzivne igrače, koji mogu da reše svaku utakmicu u jednoj sekundi - kaže Lalatović.

Ulaznice se mogu nabaviti na dan utakmice, po standardnim cenama - 150 dinara za jug, 300 za istok i zapad, i 1.000 dinara za ložu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gari

    22:23 // 13. 9. 2018.

    Nema šta da verujete, nego RASPAMETI !!!!! Ljudi, "Kec u Nišu" !!!!!
    Baš me briga ko je protivnik, ima da se IDE NA POBEDU !!!!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: