Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:48, 11. 9. 2020.

| Sport

Derbi ženske Superlige u Nišu: Iz Mašinca najavljuju napadački fudbal i žele prvi poraz Spartaka

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
masinac
Derbi Superlige na Delijskom visu; foto: JV / Vanja Keser

Impresivnim rezultatima otvorio je Sparatak ovu sezonu, pošto sem maksimalnog učinka ima još i gol-razliku od +31 za svega pet kola. Na put će pokušati da mu stanu fudbalerke trenutno drugoplasiranog Mašinca iz Niša u subotu, 12. septembra, kada dva tima igraju na Delijskom visu.

Najdominantniji tim u minuloj deceni gostovaće onom koji je to bio pre njega. Uprkos tome što su Subotinčanke za pet kola primile samo jedan gol, a dale 32, strateg Nišlijki Tamara Jovanović kaže da se neće braniti.

Pre svega očekujemo dobru igru, dobro igramo ove sezone i nadamo se da će iz te igre doći pozitivan rezultat po nas. Nećemo da se branimo. Spartak jeste favorit, ali u ovom prvenstvu smo svi izjednačeni i svako svakoga može da pobedi - kaže Jovanovićeva.

U slučaju pobede niški sastav će verovatno zadržati drugu poziciju, ali će se i približiti "večitom rivalu" na dva boda razlike. Jovanovićeva kaže da je njima cilj da zadrže 2. poziciju zbog plej-ofa, a da će se tamo doigravati.

Početak utakmice zakazan je za 16:30. I ovog puta prisustvo publike je zabranjeno, ali je direktan prenos meč najavljen putem Youtube kanala portala Sport juga.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: